Receptia imposibila cu ceea ce ai,incearca cu 2,7-3m
Cu ce diametru al antenei "polare" se poate de receptionat pachetele "Yes" de pe Amos pe linga Brasov.Resiverul dreambox 500s(clona) si Vu+duo,convertorul e MTI,ori de care recomandati ?
Multumesc!
p.s Am antena 2.1m "polara" si putin nu-mi ajunge semnal 57% cu dreambox in loc de 63-65%,ori nu e reglata la maximal .Pe Vu+duo inca nu l-am procurat.![]()
Receptia imposibila cu ceea ce ai,incearca cu 2,7-3m
In plus Dreambox are un tuner slab,foloseste un alt receptor pentru receptii extreme.
:
De exemplu care? ca sa functioneze si serverul CCcam
.
Last edited by delta2k2; 10-11-10 at 17:19. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Cel mai bun receiver cu tuner exceptional pe care l-am avut a fost un strong evolution 4553 daca nu ma insel,un receiver cu tuner performant pentru receptii extreme care sa fie pe linux sa stie si CCcam,inca nu este...din pacate,exista receivere actuale cu tuner usor imbunatatit fata de dream dar nu e mare diferenta,un lucru notabil,daca ai dream urmareste sa aiba tuner ALPS este o idee mai performant!
Pe antena ta doar daca te muti in zona Babadag-Constanta o sa ai semnal util pentru programele YES.
@adolf am si eu un receptor strong evolution 4355 din pacate nu face parte din categoria receptoarelor cu turner sensibil afirm asta in cunostinta de cauza l-am incercat pe diferiti sateliti la care receptia lor este din categoria DX ,sant alte receptoare cum ar fi strong 4500 ci, nokia mediamaster 9800,nokia 9600,ilusion F1-S,vantage 7100 ts etc.@ Vultur63 ai nevoie de o antena 3m pentru a receptiona bine pachetul YES ,sau contacteaza-l pe @rz deoarece el este in masura sa iti spuna concret care este situatia receptie pachetului YES in brasov.
Corect! strong 4500!,am specificat ca nu sunt sigur de model,multumesc pentru corectura!![]()
cu 2.2M reglata la sange (in zona bv) nu o sa prinzi constant decat Channel 10 si Channel 2 + un transponder HD (11.510V) si ocazional alte 2-3 transpondere, functie de vreme
Si eu zic ca un 3M este ok (probabil vei receptiona cu ea 90-95% din YES) pentru Brasov...
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree