-
Banned
Receptia imposibila cu ceea ce ai,incearca cu 2,7-3m
-
Membru de onoare
In plus Dreambox are un tuner slab,foloseste un alt receptor pentru receptii extreme.
-
Standard RSP member
De exemplu care? ca sa functioneze si serverul CCcam
.
Last edited by delta2k2; 10-11-10 at 17:19.
Reason: Regula 12 : Quote inutil
-
Banned
Cel mai bun receiver cu tuner exceptional pe care l-am avut a fost un strong evolution 4553 daca nu ma insel,un receiver cu tuner performant pentru receptii extreme care sa fie pe linux sa stie si CCcam,inca nu este...din pacate,exista receivere actuale cu tuner usor imbunatatit fata de dream dar nu e mare diferenta,un lucru notabil,daca ai dream urmareste sa aiba tuner ALPS este o idee mai performant!
-
Pe antena ta doar daca te muti in zona Babadag-Constanta o sa ai semnal util pentru programele YES.
-
Golden Member
@adolf am si eu un receptor strong evolution 4355 din pacate nu face parte din categoria receptoarelor cu turner sensibil afirm asta in cunostinta de cauza l-am incercat pe diferiti sateliti la care receptia lor este din categoria DX ,sant alte receptoare cum ar fi strong 4500 ci, nokia mediamaster 9800,nokia 9600,ilusion F1-S,vantage 7100 ts etc.@ Vultur63 ai nevoie de o antena 3m pentru a receptiona bine pachetul YES ,sau contacteaza-l pe @rz deoarece el este in masura sa iti spuna concret care este situatia receptie pachetului YES in brasov.
-
Banned
Corect! strong 4500!,am specificat ca nu sunt sigur de model,multumesc pentru corectura!