Results 1 to 15 of 17

Thread: Ce router?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

treaba este valabila doar daca ai instalat si pachetul qos-scripts package , daca nu il ai instalat nu ai ce sa modifici . daca il ai instalat mergi in /etc/config/qos si editezi fisierul qos cu datele pe care le doresti la download si upload

---------- Post added at 09:19 ---------- Previous post was at 09:16 ----------

Quote Originally Posted by andrei78 View Post
    cum iti merge DIR615 pe wireless? nu am avut experienta prea placuta, semnal destul de slab, de aceea l-am schimbat. merci
    semnalul il tin la 50% din putere pe router si la 8 metri de router si prin 2 pereti de beton armat am pe laptop semnal full ( excelent ) , si eu am avut o experienta neplacuta cu dlink dir100 dar sper sa fie bine acum
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

Daca ai norocul sa gasesti ca mine un DIR-655 la mana a doua si cu garantie. Eu cu 3 mil exact l-am luat acum un an. In magazin era 4 si ceva (inca este). Are garantie de 11 ani. Wireless N, 3 antene, porturi Gigabit ethernet atat pentru WAN cat si pentru LAN,port USB. Nu face nici o limitare de banda. Din pacate nu suporta DD-WRT, dar daca iti trebuie router bun si nu vreo struto-camila ca Topexurile Deluxe care nu sar de 2,5Mb atunci e n-ai ce face cu dd-wrt.