Results 1 to 8 of 8

Thread: Extended desktop: 2 LCD + 1 plasma

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Default Extended desktop: 2 LCD + 1 plasma

Baieti... am luat un Gainward GTS450 Golden Sample cu 2 DVI-uri, 1 HDMI si 1 VGA. Am luat Dell U2311H, mai am un Dell E228WFP si o Plasma Panasonic. Am pus asa: Dell-urile pe DVI si plasma pe HDMI. Nu reusesc nicicum sa setez toate 3 pe extended, pot ori 1 dell si plasma ori ambele dell-uri. Ce trebuie sa fac sa pot folosi extended desktop pe toate 3? Nu merge nici cu clona pe un dell si plasma... so?

Am driver nVidia versiunea 260.xx, ultimul parca. Solutii?
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Si eu mi-am batut capu cu asta. Problema e urmatoarea ai 4 iesiri dar de fapt ai doar 2 placi grafice intr-una. nu merg decit 2 care vrei tu, 3 nu merg decit daca ai vreo placa profesionala care sa stie cu ele
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

nu are suport Multi-Display decat pentru 2 monitoare.. nu tine de drivere.

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Da, am aflat pana la urma cautand pe net. Ar fi varianta in care sa folosesc SLI, si atunci am nVidia Surround. E naspa totusi ca ai 15000 de porturi dar de fapt nu poti folosi decat 2 in extended... bataie de joc.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Decat sa mai cumperi o pl. video pt. SLI , mai bine mai asteptai putin si iti cumparai ceva din noua serie ATI 68xx ( un ATI 6850/6870 , citeste review-urile pt. conexiune cu 3 sau 6 monitoare la o singura pl. video ) :
    - http://www.guru3d.com/article/radeon...-6870-review/4
    Cu 3 monitoare : http://www.guru3d.com/article/ati-ey...torial-review/
    Cu 6 monitoare : http://www.guru3d.com/article/radeon...inity6-review/

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

si asta este adevarat, dar daca ar pune suport grafic pentru 3 monitoare simultan pretul ar fi altul. Cred ca au facut-o in ideea in care ai optiunea sa te conectezi si prin hdmi. Cu SLI mai adaugi inca 2 monitoare.. dar alti bani pe o noua placa...

mult noroc!

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Pai ia uite cum au conectat ei 3 monitoare practic :
    - http://www.guru3d.com/article/ati-ey...orial-review/3
    Citez :
    "We make use of three Dell 24" monitors. We'll connect two through DVI and one through Displayport. In order for Eyefinity gaming to work you'll need digital connections, as such VGA SUB-D is not an option.
    And yes .. that's an unusual amount of cables alright. Heck, as long as it's working, I'm happy"
    Tradus cu google :
    "Vom folosi de trei Dell 24 "monitoare. Vom conecta două prin DVI şi una prin Displayport. Pentru jocuri Eyefinity de a lucra veţi avea nevoie de conexiuni digitale, ca atare, VGA SUB-D nu este o opţiune.
    Si da .. că este o sumă neobişnuit de bine cabluri. Naiba, atata timp cat e de lucru, eu sunt fericit"
    Deci se poate si practic 3 monitoare/1 pl. video cu conditia ca sa folosesti doar conexiunile digitale : DVI , Display Port
    La conectorul de Display Port poate exista vreun adaptor Display Port - HDMI :
    - xttp://www.e-datacomputer.ro/Adaptor_Displayport_la_HDMI_20cm__65091.htm
    Acum insa as fii curios la cat s-ar ridica ca pret versiunea/variata mea ( pl. ATI 6870 + adaptor Display Port - HDMI ) comparativ cu cele 2 pl. video nVidia
    Oricum ai avantaj major cu aceasta pl. video in comparatie cu cele nVidia in prb. "Extended Display" , din cate am inteles/citit pt. varianta cu 6 monitoare iti mai trebuie un mst hub ( pe 2 iesiri Display Port ) sau o pl. dedicata cu 6 iesiri Display Port ca in cazul review-ului respectiv
    Last edited by mario08; 17-11-10 at 14:27.