Respecte!
Pai eu nu mai inteleg nimic,sincer.....nu Boc era unul dintre cei care a sustinut aceasta taxa?!
Nu era Basescu cel care a promovat aceasta lege?Nu este el un sustinator al PD-L?
Acum cand se vad incoltiti,o dau la intors.Tipic romanesc.De-acum inainte o sa dotam cateii cu covrigi in coada sa sa vedem ce bine se traieste in Romania.
Eu cred ca cu majorarea taxelor auto nu se v-a ajunge decat la reducerea inmatricularilor auto,apoi cei care au bani isi vor cumpara masini noi,cum au facut-o si pana acum,nu second hand.
In fod si la urma urmei tot in noi astia multi si prosti lovesc.Unul care avea sau are o masnia de 10-12 ani in loc sa o schimbe pe una de 5.6 ani o sa ajunga sa o arunce pe cea veche si sa-si faca abonament pe autobuz si tramvai.Fara aceasta taxa de mediu,doamne cata prostie cu aceasta denumire(cate parcuri si zone verzi s-au amenajat de cand e aceasta taxa,poate sa-mi zica cineva,zone finantate din acesti bani,normal),macar un om de rand mai apuca sa-si schimbe masina veche cu una mai noua,acum....
Eu unul sunt satul de cretinismul acestor dobitoci care se pretind si chiar sunt acceptati de noi,mai superiori.
O sa ajungem sa ne luam carute si vom folosi banda de refugiu dupa autostrada(care autostrazi?)sa ne plimbam cu noile achizitii.Pana atunci...
Bafta!