-
Banned
Exact! pe deasupra are si un mini amplificator la intrarea in tv,in afara de cel din antena,ce iti pot spune este ca atat in Italia cat si in Spania a mers brici,ca sa nu mai zic la sora-mea in Bucuresti zona salajan,merge pe analogic si digital perfect,eu unul am cumparat-o de..curiozitate dar cand am vazut ce poate nu imi venea sa cred la cat de mica e!
PS!
Ca o remarca,ceea ce prind eu cu ea la 6m,vecinii mei trebuie sa aibe antena la minim 12-16 m pt. o receptie stabila,aici ma refer la o yagi normala nu una sofisticata,in prima zi cand am montat-o venisera toti la mine sa ma intrebe daca e antena wirless.
Last edited by -minus; 12-11-10 at 00:38.
-
Standard RSP member
-
Banned
-
Standard RSP member
-
Bun, pozele sunt Ok, scule ai, dar ceva purici cu ceva programe vedem si noi la ce scule ai acolo? Ca esenta este ce receptionezi...nu cu ce te dai tare....
-
Alea sunt scule? Sunt bune de facut carnea la gratar.
-
Standard RSP member
Pai toti obsedatii de DVB-T dau cu crucea luu andrei ca la calea ferata spate in spate cu grataru' din curte . ah .. tu-ias pe toti , desteapta mama ati avut la electronica si transmisie - receptie .
Traim in romania , postam poze din romania , deci , romanul ramane as in "maneca" la ce antene are de 0,25 centi in camp in zona unde rupe orice antena buna .
Deci , cum ziceam , romania , dulcea tara , este tara unde , poti sa dai cu bici-ul . "fara numar"