Results 1 to 15 of 24

Thread: Canal 49 Bulgarii

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Exact! pe deasupra are si un mini amplificator la intrarea in tv,in afara de cel din antena,ce iti pot spune este ca atat in Italia cat si in Spania a mers brici,ca sa nu mai zic la sora-mea in Bucuresti zona salajan,merge pe analogic si digital perfect,eu unul am cumparat-o de..curiozitate dar cand am vazut ce poate nu imi venea sa cred la cat de mica e!
    PS!
    Ca o remarca,ceea ce prind eu cu ea la 6m,vecinii mei trebuie sa aibe antena la minim 12-16 m pt. o receptie stabila,aici ma refer la o yagi normala nu una sofisticata,in prima zi cand am montat-o venisera toti la mine sa ma intrebe daca e antena wirless.
    Last edited by -minus; 12-11-10 at 00:38.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut. @adolf pentru Tehnium citeste
    http://www.sateliti.info/showthread.php?t=17435

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Multumesc frumos! daca ai sti de cand caut....sunt cateva scheme de antene care puse azi in aplicare ar lasa mut pe oricine,ce imi aduc aminte este ca sunt publicate in perioada iunie-iulie-august 1987,am facut mici modificari atunci,am adaugat 5 elementi in plus,am micsorat dipolul cu 1,5cm antena am facut-o un sistem de 4 iar ca reflector am folosit un lighean de Al,pot sa iti spun ca intrau sarbii 3 ore aproximativ ca sa nu zic de bulgari ce se vedeau oglinda!

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Bun, pozele sunt Ok, scule ai, dar ceva purici cu ceva programe vedem si noi la ce scule ai acolo? Ca esenta este ce receptionezi...nu cu ce te dai tare....

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Alea sunt scule? Sunt bune de facut carnea la gratar.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking

Pai toti obsedatii de DVB-T dau cu crucea luu andrei ca la calea ferata spate in spate cu grataru' din curte . ah .. tu-ias pe toti , desteapta mama ati avut la electronica si transmisie - receptie .
    Traim in romania , postam poze din romania , deci , romanul ramane as in "maneca" la ce antene are de 0,25 centi in camp in zona unde rupe orice antena buna .
    Deci , cum ziceam , romania , dulcea tara , este tara unde , poti sa dai cu bici-ul . "fara numar"