Results 1 to 3 of 3

Thread: idee de inceput

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default idee de inceput

Seara buna tuturor.
    Sunt un pifan,si voi fi cat pot de scurt....va cer o parere si un ajutor.
    As dori sa imi dati o idee generala de un setup HD cu care sa prind FTA-uri.
    Am acasa un tv 1080P si as dori sa il conectez la un LNB fixat pe Eurobird 1 (28.2°E), care ,cred, are cele mai multe FTA-uri (dupa ce scrie pe kingofsat).
    Setupul il voi monta pe bloc,pe acoperis.
    Ce setup imi recomandati ,stiind ca vorbiti cu un necunoscator?
    Sunt din zona Tineretului-Timpuri noi.

Ma intereseaza :
    1.un LNB ....decent,nu chinezarii cu minciuni de 0,1 dB, dar nici chiar Invacom, optic
    2.un receiver cu iesire HDMI ...cel mai ieftin, dar care,daca se paote, 720p sa scoata ,sau,aleluia, 1080p (nu "i")
    3.o farfurie ieftina Prime Focus ...sau..Offset,care este mai ieftina/mai buna..nu am idee.... presupun cu un H-H ieftin, si cativa metri buni de cablu coaxial de la antena (etajul 10+) pana la etajul 4.

De-abia am inceput sa ma documentez cu aceste lucruri,deci daca aveti pareri,opinii,sunt deschis pt orice sfat.In legatura cu setupul,va rog ,daca se poate,un setup cat mai decent ca pret....sa nu sarim calul,casa si lacul cu pretul, cum se zice,momentan avand un buget foarte limitat.Inerent,imi cer scuze de am scris vreo enormitate mai sus.

Cu aceasta ocazie va urez bine v-am gasit, si ...sper sa conversam cat mai placut.

edit: acum am observat...H-H poate lipsi,antena ,cred,as vrea sa stea doar pe un singur satelit momentan....sau...nu stiu...pareri,recomandari?
    Last edited by Darkthor; 05-11-10 at 02:57.