Results 1 to 2 of 2

Thread: UPC lanseaza internet de 100 mega si pentru clienti rezidentiali

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default UPC lanseaza internet de 100 mega si pentru clienti rezidentiali

UPC, unul dintre cei mai mari operatori telecom de pe piaţa locală, va lansa in această lună la Cluj servicii de internet prin cablu cu viteze de descărcare a datelor de pană la 100 Mbps, a declarat Severina Pascu, directorul financiar al companiei.
    "In noiembrie 2010, vom lansa serviciul in Cluj, iar in lunile următoare şi in restul oraşelor din ţară", a spus oficialul UPC, adăugand că anul viitor aria de acoperire va fi extinsă.
    "Prin lansarea Internet Fiber Power pentru clienţii rezidenţiali, avem in vedere imbunătăţirea serviciilor de Internet, oferind cea mai mare viteză de transfer de date prin cablu - 100 Mbps - dar şi cea mai stabilă conexiune la internet, cu o calitate constantă in orice punct al reţelei".
    RCS&RDS, NextGen şi, in unele zone şi Romtelecom oferă deja internet la viteze de pană la 100 Mbps.

Sursa : http://www.zf.ro/business-hi-tech/du...n-cluj-7691519

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ma indoiesc ca vor putea sa lanseze asa ceva pe retele unde cablul coaxial este vechi de 15 ani , poate in zone unde au bagat fibra pana pe scara blocului si au schimbat si cablarea interioara . personal am renuntat la upc dupa o problema de semnal la care am solicitat schimbarea cablului din cutia lor pana in modemul din apartament ( cca 10 m ) si cei de la relatii clienti mi-au zis ca ma costa 40 ron la un asemenea raspuns am cerut rezilierea contractului . o gandire paguboasa dupa parerea mea pentru 10 m de cablu au pierdut un client ce le baga lunar 100 ron in casierie asa ca "ura si la gara"
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !