de acord @mario08 nu le putem compara, insa ideea era componenta hw destul de completa si puternica pe un case de asemenea dimensiune[- 200mm(W) x 70mm(H) x 200mm(L)], 8 USB din care 3 in v.3.0, HDMI la v.1.4a, eSATAII, odd: BD combo,CPU, Chipsetul si cartea grafica destul de ok,compatibilitatea 3D video/games. cat despre porturile USB,... desktop-ul meu are 8 ani cred si nu am probleme de pierdere semnal.
problema cablurilor da, dar cat ar fi de complet un sistem tot gasim sa-i atasam ceva, intradevar putem diminua volumul acestora.
Ce imi place la el: dimensiunile extreme + prezenta unei u.o. BD, configuratia, un consum redus.
Ce nu imi place: probleme in multitasking, lipsa overclock- aviz gamerilor-pretul
Cei ce vor o performata mai ridicata si nu ii deranjeaza un case mai mare, clar vor alege o placa de baza ( x )atx cu configuratia dorita in functie de cerinte si buget.
Daca tot am deschis acest subiect, si sunteti de acord hai sa vedem si alte configuratii de HTPC-uri de luat in seama:
criterii:
1. performante:bune-f bune
2. prezenta unei UO BD( in opinia mea, obligatorie pentru un HTPC)
3. conectivitate-performante retea(wifi-N)
4. consum cat mai redus
5. silentiozitate
6. dimensiune (excluse cele cat biroul)
7. pret