0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
Problema CCCAM
Sunt intr-o mare dificultate, astazi am gasit modemul de la romtelecom pe setarile din fabrica cu internetul deconectat si in CCCAM in loc de liniile mele am gasit alte linii proaste. Am setat din nou modemul , am pus in dream fisierul vechi cccam.cfg , s-au conectat inapoi toate liniile , am mai adaugat 2 linii in cccam.cfg (linii ce nu erau in backup) si dupa 3 min toate liniile au cazut (17 la numar) am revenit la setarile din fabrica , am vorbit cu cativa parteneri si am schimbat parolele din liniile C si F insa nu ma mai pot conecta la nici o line , la server apar 0 carduri , se conecteaza numai clientii . Ce este de facut ???
-
Nasoala situatie, ai verificat sa nu se fi intamplat ceva si cu contul de dyndns ? Poate a fost sters sau doar nu mai e sincronizat cu ip-ul tau. Schimba si la ala parola daca poti.
L.E. : sa schimbi parola si de la router.
-
Membru de onoare
Fa alt cont dns si schimba-l si pe acela.Poti merge in paralel cu el si faci update la ambele,vezi care linii pica si asa te prinzi daca ti l-a furat si pe ala.Avea unde sa iti vada si parola de la dyndns?Iti facea update automat din receptor sau modem?Aveai deschise porturi ftp,telnet si modemul putea fi accesat de pe net?
Vedeti ca si pe aici se mai plimba unul @neamarin (la vecini e @smenaru) care dupa ce ca nu are local si voi i-ati facut un pustiu de bine acum umbla la unii din voi prin cfg.Daca ati facut schimb cu el sa va inchideti porturile in router (cel de sharing sa ramana,normal),schimbati parola default de la dream si stergetii naibii si linia.
-
Standard RSP member
share
Am rezolvat problema pana la urma , am schimbat acum toate parolele , greseala mea a fost ca am lasat parola la router si dream default .
Problema de nu ma puteam conecta la serverele CCCam era din firewall-ul din modem