Stie cineva in ce pachet este Digi Film ??? Vad ca ********* fara probleme insa pe un abonament Extra 1 apare Nota 10
Stie cineva in ce pachet este Digi Film ??? Vad ca ********* fara probleme insa pe un abonament Extra 1 apare Nota 10
Last edited by zildan; 03-11-10 at 08:12.
Am vazut ca postezi pe toate forumurile asta,daca vezi stai linistit in banca ta nu-i fa probleme si la altii.
Doar nu vrei sa cumperi si pachetul asta![]()
am crezut ca este lansat oficial si da, m-as abona la el de ce nu daca ar avea un pret OK
Aici expira pachetul.![]()
..::EGAMI TEAM::..
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
{ 0:0:2,1880:0:1 } { 1880:000000:1770,1880:000000:177A }
caid:sid blocate
..::EGAMI TEAM::..
Cel mai bine intri pe pagina lor si acolo gasesti toate informatiile necesare, inclusiv pretul la pachetele suplimentare. @horatiu nu cred ca a spus cu rautate ceva, cel mai probabil a tras concluzia asta din lipsa detaliilor pe care le-ai inclus in formularea intrebarii pe care ai adresat-o.
Code:...si da, m-as abona la el de ce nu daca ar avea un pret OK
Intrebarea am pus-o dupa ce am verificat sit-ul lor si nu apare nimic de Digi film , si am observat ***********i care teoretic au abonament . Initial am crezut ca a fost lansat si introdus intr-un anumit pachet insa nu s-a actualizat sit-ul lor , insa acum am aflat ca programul nu este lansat oficial pt abonatii digi satelit si este posibil sa funciuoneze doar unor abonati
Last edited by zildan; 03-11-10 at 08:13.
daca taceai si nu ziceai nimic de###### filozof ramaneai ... fara ofensa
Last edited by zildan; 03-11-10 at 08:14.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Ai dreptate , nu trebuia sa spun de ****** , imi cer scuze fata de cei pe care i-am deranjat sau le-am creat probleme .
Last edited by zildan; 03-11-10 at 08:14.
Am stelat putin topicul asta. Subiectul asa trebuie sa ramana.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...