Results 1 to 11 of 11

Thread: Ajutor opticum multiroom

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Ajutor opticum multiroom

Astazi am facut un abonament la focus (am cablul picat de 3 zile si chiar nu mai rezistam) au venit cei de la focus si mi-au instalat antena totul este OK.Partea proasta este ca mi-au spus ca recul este imperecheat cu cardul si ca nu pot sa pun alt rec,eu i-am spus ca vreau sa pun unul cu PVR si de aia vreau sa-l schimb.
    Intrebarea este au dreaptate si nu pot pune un alt receptor ? sau nu stia el ce spune ?

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Ei isi fac datoria. Fa-ti si tu datoria si citeste pe aici.

Standard RSP member mvh's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Au dreptate in privinta rec-ului care nu primeste alta cartela.
    Cardul functioneaza cu orice alt rec care cunoaste criptarea conax, si cu Opticum multiroom este ok

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Si totusi nu merge,astazi am luat un Opticum multiroom,l-am conectat,i-am bagat cartela si....pauza,ori gresesc eu undeva ori trebuie sa-i mai fac ceva inainte.Am citit ca trebuie schimbat softul dar nu ma pot conecta cu PC-ul la el,am incercat si cu cablu drept si cu cross pe RS232.dati-mi si mie o mana de ajutor va rog

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:06 ----------

Are pe el soft 2.4.27,trebuie sa-l schimb ca sa mearga cu card focus ?

---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:47 ----------

pe toate canalele imi apare " canal codat sau inexistent"

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Am rezolvat,trebuia resetat factory si cautat operatorul.."UPC Direct"...cel putin in room1 merge acum....mai am sa fac room 2

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Am rezolvay si cu room 2,aceeasi operatiune ca si pentru room 1;factory reset si....lumina

Sistemul merge excelent in ambele camere,singura " problema este cu receptia canalelor XXX care trebuiesc puse free in room 1(fara parental control) altfel nu se pot deschide in room 2,iar daca rceptorul pentru room 2 ramane deschis si nu in standbay nu se mai pot deschide nici in room 1...in rest totul este OK.

Multumesc celor care m-au ajutat in alegerea facuta

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Are cineva idee daca pot sa mai pun un CAM module la Opticum multiroom ca sa pot sa mai pun inca un card (ma refer la partea fizica si logica...demontat lipit etc,sau daca exista vreun device care sa poata face asta)

---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 12:36 ----------

Cum 1 imagine face mai mult decat 1000 de cuvinte...asa ceva ma intereseaza

http://www.rewindmuseum.com/vintagesatellite.htm
    SCT Monterey

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Ce vrei tu cu Multiroom nu este posibil.

Din link-ul postat de tine ce anume te intereseaza? Acolo sunt toate "jucariile" care nu ni le-am permis cand eram mici.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Am pus acel link pentru a intelege lumea ce ma intereseaza....am mai multe carduri si vreau sa folosesc un singur receiver sau un deveice care sa aibe mai multe CAM-uri sa pot pune mai multe carduri in acelasi timp...cam asta era ideea(daca te uiti la poza cu SCT Monterey ai sa intelegi cam ce vreau,era un receiver care avea 8 CAM-uri)

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

SCT Monterey este un receptor analogic cu 4 / 8 card-readere pentru Videocrypt si D2MAC; nu cred ca ai sa gasesti in ziua de azi receptor digital cu patru sloturi de card macar, eventual cu doua socluri pentru card si un soclu doua pentru CAM-uri (dar nu sunt sigur).
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Un receptor linux cu usb 2.0 si hub smartgo poti sa treci chiar si de 8 card readere
    ..::EGAMI TEAM::..