Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 48

Thread: Doi derbedei ...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member runcanioan's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pe vanzatorii astea de tara numa MOARTEA ii poate oprii !!!
    Toti sunt o apa si un pamant indiferent de partid.....

www.sateliti.info felix73's Avatar
    Mentioned
    5 Post(s)

nu scapam ,ca au copii si nepoti ! are cine le lua locul !

Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
    All Advice given Is for experimental and educational purpose only

Standard RSP member runcanioan's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Poporu asta nu mai are vlaga nici sa strige ce-l doare.
    Daca ar fi dupa mine, i-as trage in teapa pe toti care au fost pana acu la guvernare....
    Mancam numa E-uri ce vlaga sa mai avem....
    Suntem marionetele lor... vedem ce se intampla si inghitim....

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Stau şi mă intreb : voi chiar trăiţi bine ? Dacă voi trăiţi bine , ştiţi cum trăieşte restul ţării ?

Celor care trăiesc bine, le propun un mic exerciţiu. Mergeţi pe stradă şi alegeţi la intamplare 10 oameni. Intrebaţi-i cum trăiesc. Apoi, spuneţi-le că voi trăiţi bine.

Două mici sugestii :
    - rugaţi un prieten să filmeze ; garantat veţi avea material pentru presă, youtube etc
    - atenţie : nu răspund de consecinţe ; păstraţi o distanţă sigură faţă de cei intervievaţi

Se incumetă cineva ?

.
    rau e peste tot in europa,in cazul care nu esti la curent..dar vai...am uitat, romania e locomotiva economiei mondiale dar guvernul e cretin si face ca romanii sa o duca rau....jos guvernul....sa vina pnl si psd si atunci sa vezi nivel de trai...Suedia e la grupa mica.

Quote Originally Posted by neutrin View Post
    Binele ţi-l faci singur. Problema e că romanul s-o obişnuit să aştepte să-i pice para mălăiaţă. Cine n-o priceput incă mai crede că Băse l-o inşelat. Romanul o crezut că dacă il votează şi apoi stă cu picioarele desfăcute, o să fie fericit.
    sa stii ca sunt destui cei care au inteles ca daca muncesti,traiesti....daca freci menta la stat au cam apus vremurile de glorie...adio stimulente...

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by outcast View Post
    ... dar vai...am uitat, romania e locomotiva economiei mondiale dar guvernul e cretin si face ca romanii sa o duca rau....
    Păi oamenii ies in stradă din plăcere ? Cine conduce (fură) ţara asta ?
    Dacă ţi-e aşa drag guvernul ăsta, de ce nu vii inapoi in Romania ?

.

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Păi oamenii ies in stradă din plăcere ? Cine conduce (fură) ţara asta ?
    Dacă ţi-e aşa drag guvernul ăsta, de ce nu vii inapoi in Romania ?

.

in toate tarile ies oamenii in strada...dar sigur tu nu ai observat.......probabil te informezi de la latrina3 si irealitatea.

nu am afirmat niciodata ca mie drag guvernul...personal mi se rupe-n 14 de cine conduce....pur si simplu astia vor sa reformeze statul,ori tu si altii vreti sa revina hotii care au adus romania in stadiul asta,lucru care ma face sa cred ca proveniti din rindul lor

am intrebat de n ori : va curge lapte si miere cind revin hotii psd si pnl ??NU..va fi bine pentru cercul lor......
    pentru pesionari si muncitori va fi la fel ca intodeauna.RAU.au trecut 20 de ani si vreti ca aceiasi hoti sa conduca.....uite ca eu nu vreau .
    sa nu imi spui ca pe hrebenciu sau nastase sau tariceanu ia durut in penis vreo clipa de popor sau tara.nici pe mascariciul asta de ponta nu il va durea.....deci,

ofera o alternativa noua si atunci poate ca nu voi avea motive sa-i numesc hoti.....deocamdata nu exista. de ce?...va exista vreodata?..hm.

ps. cine conduce(fura) in tara asta?

cine a condus(furat) mai mult in tara asta in ultimii 20 de ani? nu cumva cei care doresti sa revina sa conduca (fure)??????
    Last edited by outcast; 28-10-10 at 23:01.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Romania este intradevar in stare grava ...
    Asta e clar si se infunda pe zi ce trece.Motivul, banal de simplu , doar cu asa corupti in fruntea tarii Romania se scufunda in datorii , ce mai inoata la propriu in datorii.Deci s-a ajuns ca tara sa fie condusa de afara asa cum mult grupari oculte au planuit aceasta manevra

Romania , romanii au avut o scapare d care nu s-au folosit! vorba dsigur de integrarea in UE , lucru care a facut mai mult rau tarii decat bine

Dupa cum am spus mai demult eu privesc lucrurile global!Tendinta e ca maril corporatii sa isi poata vinde linistit "deseurile" alimntare si farmaceutice iar oamenii sa le cumpere fara a avea din ce alege

are dreptate @outcast in Romania trebuie o guvernare de tehnocrati si nicidcum actuala sau fosta clasa politica

Si daca chiar se vrea schimbare e necesar sa se iasa in strada nu 25-30 de mii ci de randul sutlor de mii asa cum s intampla in Franta

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

...dar sigur tu nu ai observat.......probabil te informezi de la latrina3 si irealitatea...ori tu si altii vreti sa revina hotii care au adus romania in stadiul asta,lucru care ma face sa cred ca proveniti din rindul lor
    Stii tu ce fac eu ? Dar ca de obicei , ai tendinţa să derapezi. Nu poţi tu dormi liniştit dacă nu ataci pe cineva cu afirmaţii tendenţioase. Culmea, tu in afara ţării ştii mai bine ca noi cei de aici cum stă treaba. Tu doar te uiţi la TV şi citeşti ceva ziare online. Noi cei din ţară luăm contact cu pulsul naţiunii ... live. Necenzurat. Exact aşa cum este.

Este cam multă vreme de cand nu mă mai uit la TV cand este vorba de politică. Pur şi simplu schimb canalul. Mi-e lehamite şi scarbă.
    Si apropo, am spus eu măcar o singură dată că vreau să vina ceilalţi la putere ? Oricum sunt toţi la fel. In plus de asta, sunt apolitic. Nu sunt bugetar, deci nu aştept să-mi dea statul nimic. Din contra, plătesc taxe şi impozite de-mi sar ochii, ca tot romanul.

Vreau doar să se mişte lucrurile intr-o direcţie bună. Exact ca şi in alte ţări.
    Cum se face că doar noi şi bulgarii suntem permanent ultimii ?

.

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

...pur si simplu astia vor sa reformeze statul,
    Vor pe naiba, numai legi scoase aiurea. Nu ma refer la la taierea salariilor, vorbesc in general. Arunca un ochi prin monitorul oficial si vezi ce fel de legi apar.
    Plus ce tepe se trag si afaceri "d'ale statului" iti vine rau.
    Nu va mira faptul ca la contrabanda la noi se gasesc numai tigari? Ati vazut o captura de alcool, sau altceva care implica bani multi?
    Sunt toti o apa si un pamant. Nu se va schimba nimic in Romania nici daca raman actuali guvernanti si nici daca vin altii.
    O adunatura de semidocti. Cu prosti si inculti nu se reformeaza o tara.

ps: in caz de razboi nu puneti mana pe arme, oricine ne-ar invada avem sanse sa o ducem mai bine