Quote Originally Posted by dannielghi View Post
salut.
uite, de cand am devenit si eu pasionat al receptiei prin satelit, m-am gandit la un mare minus pe care il prezinta forumurile de specialitate. acestea se adreseaza in general celor care au cunostinte medii-foarte bune in ale acestor probleme.
insa eu de cand mi-am luat antena, am citit sute de pagini de forumuri. m-am lamurit putin. am discutat cu mai multi dintre membrii forumuli acestuia. trebuie sa recunosc faptul ca sunt cativa oameni de milioane care isi fac timp si ptr invatacei.
ma gandeam sa facem un topic cu elemente esentiale; si cat mai simple sa poate fi intelese si de bunica, ma intelegeti ce vreau sa spun, astfel incat cei care habar n-au ce-i ala un receiver sa poata sa isi dea seama cu ce se mananca treaba asta.

ce ziceti de treaba asta?

Tocmai de aceea exista acest thread;'Coltul Pufanului' unde nu intelegi intrebi,degeaba vom explica pe intelesul bunicii ca vor fi altii si altii care iar nu vor intelege mai nimic,asa intrebi si ti se va raspunde la subiect,exista mii de threaduri pe sute de forumuri despre asa ceva si tot degeaba,sunt unii care nu pot intelege deoarece se lovesc pentru prima oara de aceasta notiune;satelit! deci; intrebi si ti se raspunde!