Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 16

Thread: propunere

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default propunere

salut.
    uite, de cand am devenit si eu pasionat al receptiei prin satelit, m-am gandit la un mare minus pe care il prezinta forumurile de specialitate. acestea se adreseaza in general celor care au cunostinte medii-foarte bune in ale acestor probleme.
    insa eu de cand mi-am luat antena, am citit sute de pagini de forumuri. m-am lamurit putin. am discutat cu mai multi dintre membrii forumuli acestuia. trebuie sa recunosc faptul ca sunt cativa oameni de milioane care isi fac timp si ptr invatacei.
    ma gandeam sa facem un topic cu elemente esentiale; si cat mai simple sa poate fi intelese si de bunica, ma intelegeti ce vreau sa spun, astfel incat cei care habar n-au ce-i ala un receiver sa poata sa isi dea seama cu ce se mananca treaba asta.

ce ziceti de treaba asta?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: propunere

pai asa ne iei painea de la gura. Trebuie sa ramana cineva cu sapa, cineva cu receptorul,cineva cu decodarea si tot asa

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dannielghi View Post
    salut.
    uite, de cand am devenit si eu pasionat al receptiei prin satelit, m-am gandit la un mare minus pe care il prezinta forumurile de specialitate. acestea se adreseaza in general celor care au cunostinte medii-foarte bune in ale acestor probleme.
    insa eu de cand mi-am luat antena, am citit sute de pagini de forumuri. m-am lamurit putin. am discutat cu mai multi dintre membrii forumuli acestuia. trebuie sa recunosc faptul ca sunt cativa oameni de milioane care isi fac timp si ptr invatacei.
    ma gandeam sa facem un topic cu elemente esentiale; si cat mai simple sa poate fi intelese si de bunica, ma intelegeti ce vreau sa spun, astfel incat cei care habar n-au ce-i ala un receiver sa poata sa isi dea seama cu ce se mananca treaba asta.

ce ziceti de treaba asta?

Tocmai de aceea exista acest thread;'Coltul Pufanului' unde nu intelegi intrebi,degeaba vom explica pe intelesul bunicii ca vor fi altii si altii care iar nu vor intelege mai nimic,asa intrebi si ti se va raspunde la subiect,exista mii de threaduri pe sute de forumuri despre asa ceva si tot degeaba,sunt unii care nu pot intelege deoarece se lovesc pentru prima oara de aceasta notiune;satelit! deci; intrebi si ti se raspunde!

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Wink Re: propunere

E buna ideea, dar cred ca cei care stau pe acest forum sunt mai mult sau mai putin informati despre elementarul minim de ce se poate face cu o antena parabolica si un reciever.
    Cei care nu stiu nu au dacat sa intrebe, si noi le vor raspunde la toate intrebarile de care suntem competenti.

Iata de exemplu eu am o intrebare: De ce pe Astra 19,2 si Astra 23,5 nu am semnal pe transpoderele Premiere si Kabel Deutschland. Pe celelate semnalul e super ajunge si la 85/86 / 100. Eu am SS2. Nu stiu poate intrebarea e elementara, dar poate si dificila.

Cine are asa intrebari sa le dea pe fir. Pa

Multumesc anticipat la raspuns. Voi fi bucuros sa ajut si eu pe cineva cu raspunsuri. Am motor si receptionez vreo 30 sateliti. Asa ca intrebati.

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by vladcarama View Post
    Iata de exemplu eu am o intrebare: De ce pe Astra 19,2 si Astra 23,5 nu am semnal pe transpoderele Premiere si Kabel Deutschland. Pe celelate semnalul e super ajunge si la 85/86 / 100. Eu am SS2. Nu stiu poate intrebarea e elementara, dar poate si dificila.
    Intrebarea este absurda .
    Ghicitoare : ce locatie are userul ??

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Intrebarea este absurda .
    Ghicitoare : ce locatie are userul ??

ptr cine nu-l cunoaste pe smv el e un pic mai dur asa ca sa nu se supere uni pe el(fara motiv)

scuze de off
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

si ca o completare ,ar fi tare bine ca fiecare sa isi puna locatia reala cind se inscrie si isi completeaza profilul,nu sa dea locatii la misto sau sa puna tot felul de ciudatenii.Ar da si o nota de seriozitate .
    @vladcarama
    ca sa primesti un raspuns precis trebuie sa vii cu amanunte.La intrebarea ta trebuia adaugata locatia si dimensiunea antenei.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

Mentioned
    11 Post(s)

Quote Originally Posted by claudiu View Post
    si ca o completare ,ar fi tare bine ca fiecare sa isi puna locatia reala cind se inscrie si isi completeaza profilul,nu sa dea locatii la misto sau sa puna tot felul de ciudatenii.Ar da si o nota de seriozitate .
    @vladcarama
    ca sa primesti un raspuns precis trebuie sa vii cu amanunte.La intrebarea ta trebuia adaugata locatia si dimensiunea antenei.
    Locatia am spus ca e Centrul Republicii Moldova, iar antena are 0,9 m.

Ar fi o solutie cu o alta antena de o alta dimensiune?

Si ce inseamna cifrele acelea din ariile de acoperire ale satelitilor: 54, 52, 48, 43, 32 etc.

Multumesc.

Mentioned
    11 Post(s)

Sunt din centrul Republicii Moldova.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Sunt din centrul Republicii Moldova.

Nu toate fasciculele sunt in aria de acoperire a Romaniei,multi nici macar o parte din pachetul Premiere nul vad cu antene de 1,80
    http://www.lyngsat-maps.com/astra1g.html

Mentioned
    11 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Nu toate fasciculele sunt in aria de acoperire a Romaniei,multi nici macar o parte din pachetul Premiere nul vad cu antene de 1,80
    http://www.lyngsat-maps.com/astra1g.html
    Multumesc. Totul e clar. Nu am ce mai invarti antena aiurea si a-i cauta unghiuri.

Nu inetleg de ce l-i s-a parut absurda intrebarea unora?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Multumesc. Totul e clar. Nu am ce mai invarti antena aiurea si a-i cauta unghiuri.

Nu inetleg de ce l-i s-a parut absurda intrebarea unora?
    Nu li sa parut absurda,dar.. se asteptau sa cunosti hartile date de lyngsat referitoare la aria de acoperire daca tot ai acces la net,asta era problema ,in rest .spor la topicuri!

Mentioned
    11 Post(s)

Cool Re: propunere

Multumesc, ma limpezesc in aceasta problema.