Am 2 cartele in aparat si dupa ce ca am investit in instalarea propriu zisa
[ca nu locuiesc in aria in care aceasta e gratuita, si de la info mi s-a spus sa stau la rand, chipurile dupa echipamentul care nu e pe stoc si uite asa, pana la urma vrand sa instalez cat mai repede,tot la telefonul 'baietilor destepti' care instaleaza pe cont propriu am ajuns]
si in lnb suplimentar +instalare,
DIGi a avut nesimtirea sa ceara si taxa de activare 50 ron,
ceea ce nu cere daca activezi o singura cartela. care o fi sensul,ca eu nu-l gasesc...
un alt neajuns pt mine e lipsa de pe ecranul receptorului dublu a ceasului si a numarului canalului...
dar bomboana de pe..coliva sau prajitura, depinde cum privesti, este faptul ca in seara asta am ramas fara semnal pe al 2-lea tv.. s-a ars un integrat in dispozitivul atasat de el pe post de al 2-lea receptor...
imi vine..sa fi ramas pe cablu.. cam multi nervi pr 200 lei[deh, poate sunt cam coleric uneori]!
ps: am postat textul pe 'board-ul digi' [stiti voi care!] ,am intrebat si de cinemax2 care lipseste la ei, si........ din 170 cati au citit, am avut 0[zero] replay-uri! parca i-as fi injurat.Probabil am avut noroc ca auto-intitulatul 'capcaun' nu a sters postul. mi se pare 'comunist' rau in atitudine. i-am zis o data ca atunci cand unu' are in mana un ciocan ,toate obiectele din jur i se par cuie,dar se pare ca era o aluzie prea fina pt el... sau..poate am scris eu un post..neinteresant [e si asta o posibila cauza}...