Sincer? nu ma intereseaza! aici daca scri nu iti sterge nimeni nimic daca respecti regulamentul! cel putin asa am vazut![]()
Dislikes: 0
salut nu scriu eu aici dar uni ma cunosc
azi avem o zi de pomina un moderator cu xxxxx de pe rdi ne sterge absolut tot parca ar fi un virus
ce rusine am ajuns
numai bine
cu respect
Last edited by Snow; 23-10-10 at 13:08. Reason: r6
Sincer? nu ma intereseaza! aici daca scri nu iti sterge nimeni nimic daca respecti regulamentul! cel putin asa am vazut![]()
Nu stiu de ce il aduci pe ala aici. Lasa in pestera lui acolo, nu-ti convine nu mai intra la el si gata.
Ai si tu dreptatea ta, nu te contrazic, dar totusi RSP nu e casuta cu nemultumiri si reclamatii a rdi-ului. Fara suparare, nu am nimic cu tine.
Data trecuta cand au scris unii despre ei pe aici tot noi am fost de vina ca cica i-am lasat sa ii atace si alte prostii.Nu e treaba noastra,multi am plecat de acolo si gata.
Cred ca se va inchide si aici,nu are legatura cu noi,nu ne intereseaza,nu e treaba noastra si sateliti nu se invart in jurul a doua personaje.
Oricum la noi limbajul de genul asta nu e tolerat,tocmai pentru a nu se ajunge ca pe acolo.
:
Nu vad ce ne-ar interesa pe noi ce se intampla pe un alt forum.![]()
corect fiecare in gospodaria lui face ce vrea ,daca esti in vizita si nu-ti place gazda pleci si gata!