Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45

Thread: Shoutbox ?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Unul ca suntem platiti,altul ca ar trebui sa dea banii pe afara de la 2 banere,altul ca sa stam sa stergem dupa voi pe shoutbox de parca pe forum nu avem treaba si poate mai avem si receptoare de frecat ca sa mai scriem cate ceva util pe forum (nu sa stam dupa toti balalaii pe shoutbox si sa le raspundem de 1000 de ori la aceleasi intrebari).Mai era unul care cica de aia sunt moderatori ca sa le dea userilor linii de sharing.Azi maine poate mai vreti si un blow-job cand intrati pe forum.
    Eu unul nu va dadeam nici o explicatie.Shoutbox inchis si punct.
    :

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Deci RSP in criza.

cred ca un user care ade pste 300-400 posturi si o vechime de celputin unan stie ce rol are shoutbox-ul pe ori ce forum dar din pacate accesul mutor nestiutori este cauza si nu alta.

Nu moderatori su unchis acest shoutbox ci voi cei care nu stiti sa il folositi.
    ..::EGAMI TEAM::..

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

De ce sari de la o discutie serioasa la...."orale" ? In viata si dai dar....mai si iei. La "orale" ma refer!
    Daca se actiona conform regulamentului chatul ala era si acum acolo. Userii aia nu mai existau. Dar....pe orice forum cu posibilitate de chat se poarta discutii in domeniu. Eu unul cred ca erau restrictii prea mari si sunt de acord cu inchiderea lui.
    In legatura cu "nu va dadeam nici o explicatie"....nu uita ca toti membrii au contribuit la frumusetea acestui forum....tot fara nici o explicatie. Ce te-ai face daca toti ar avea posibilitatea sa-si stearga postarile?
    Mi-am terminat "parerea" in legatura cu asta. Sa revenim la lucruri serioase.
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    Daca se actiona conform regulamentului chatul ala era si acum acolo
    Ce vorbesti stimate domn. Nu mai eu stiu cate avertismente, urmate de banuri de o zi, trei, o luna, am dat. Crezi ca s-a rezolvat ceva? Nimic.
    De luni de zile se tot dau avertismente si sanctiuni, asa ca nu tine afirmatia ta.

Golden Member qwess's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Iata si parerea mea:
    un shoutbox privat, nerestrictionat (conf. regulamentului)unde userii isi capata dreptul de acces dupa o evaluare, si un minim de postari normal- un prim nivel.
    cei ce se abat de la astfel de reguli: excluderea dreptului de a posta in shoutbox.
    Mi se pare destul de normal.

Faza cu "doar pentru moderatori mi se pare un pic ....lipsita de respect".
    -macar nu o anuntati ! banuiesc ca va aveti in listele de mess

Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

....Moderatorii tocmai din aceasta cauza sunt moderatori! Ca sa munceasca. Treaba cu "aveam prea mult de munca"....e complet aiurea....
    EU nu sunt pe aici ca sa imi pierd timpul.Daca vrei sa intelegi bine,altfel daca aveti chef de spam si va face placere sa stea cineva non stop cu degetul pe butonul delete va dau link pe PM,ca nici reclama nu merita sa le faci alora.
    Moderatorii nici nu ar trebui sa se simta,sa posteze (asa cum de fapt si fac toti) in sectiunile tehnice si celelalte sectiuni ca toti ceilalti useri.
    :

Mentioned
    2 Post(s)

o discutie libera pe shoutbox ar duce si la o limitare a unor postari/ threaduri fara un interes, iar ideiile bune pot fi transferate catre o dezvoltare pe forum.
    -intradevar in ultimile zile a fost o invazie de "nou nascuti" care inainte de a da un simplu salut, cereau "cele de cuviinta", dar asta cum am zis, se poate rezolva destul de usor si fara acest tam-tam.
    Fiecare user contribuie la dezvoltarea unui forum, de la simpla lui prezenta in counter(ro) pana la contributia lui efectiva(rw).deci....
    Sper ca veti lua decizia buna,
    Cu respect

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Stimate @snow ai dreptate. Datorita IP-urilor dinamice nu prea poti face mare lucru. Upgradeul e necesar. Blocarea/banarea dupa "mac adress" e mult mai utila.
    Stimate @zmeura, eu unul intru pe forumuri si sa mai pierd timpul! Cred ca toti facem si asta.
    Ne-am nascut latini si suntem părerişti. Toţi latinii suntem.
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ce nu ati inteles este faptul ca shoutboxul este o facilitate din partea forumului si nu o obligatie , in plus incepuse sa se transforme in mirc , nu trebuie sa faceti scandal ca o sa fie inchis o perioada de timp sunt sigur ca se va lua cea mai inteleapta masura atat pentru useri cat si pentru forum in privinta shoutboxului
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Sa intelegem,nu se inchide dar se inchide,nu vrem donatii dar nu avem bani,nu este o obligatie dar e necesar pt. altii,se deschide dar nu complet,unii da altii nu, chiar ca nu mai inteleg nimic!

PS! iar ideea cu minim 50 postari pt. a avea acces e absurda,pai din august si pana acum abia am 20 si de multe ori am spus pe shoutbox intrati in forum si postati daca vreti raspuns adecvat! cu alte cuvinte inseamna ca ori fac spam aiurea sa imi creasca nr de posturi dar...asta inseamna sa iau BAN, ori stau cuminte si astept sa fac 50 sau 100 si voi intra si eu fericit pe shoutbox prin toamna lui 2011.....
    Last edited by -minus; 24-10-10 at 17:36.

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    ......Moderatorii nici nu ar trebui sa se simta,sa posteze (asa cum de fapt si fac toti) in sectiunile tehnice si celelalte sectiuni ca toti ceilalti useri.....
    Aici te contrazici cu ce hotarari ati luat acum cateva saptamani, cand le-ati taiat dreptul multor moderatori pentru ca nu posteaza, sau nu au activitate........

Forumul i-l sustineti din punct de vedere tehnic voi, dar nu tot ce scrie pe acolo este scris de voi, cred ca si userii sint importanti pe un forum, sau chiar vreti sa ajungeti sa ramaneti doar goldenii si moderatorii ??? Cred ca si userii au un minim drept pe acest forum, sau ....nu ??????

Nu exista forumul pe care cineva sa aiba drepturi exclusive asupra creeri acelui forum, poate doar al suportului tehnic, restul este contributia userilor.
    Dupa nenumarate zile de filtrat shotboxul, chiar devenise banal, cineva mai jos chiar a adus acest aspect la lumina, "Buna dimineata RSP !" si "Noapte buna RSP !", daca asta e tot ce poate posta un user pe shotbox, mai bine fara !

Referitor la filtrare:
    -filtrarea pe mac adres poate fi utila doar pentru copii, si cred ca majoritatea userilor stiu asta !!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Aha! acum pricepui si eu cu ajutorul lui @daradici!
    deci: este un forum public sau unul privat? daca este public nu ar trebui sectiuni speciale,daca este unul privat ar trebui un sticky undeva care sa anunte:
    dragi tovarasi! aveti toate drepturile mai putin astea....... si le enumerati,va convine stati nu va convine va uitati,acces beton au golden si xxx..........cu alte cuvinte @daradici a subliniat corect,citez:

Nu exista forumul pe care cineva sa aiba drepturi exclusive asupra creeri acelui forum, poate doar al suportului tehnic, restul este contributia userilor.

cu mentiunea ca exista astfel de forumuri dar sunt private si cu acces limitat!

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Bun. Ca sa nu mai existe probleme. Shoutboxul va disparea total.
    Sectiunea engima team este deschisa oricui are calitatile necesare.
    Sectiunea golden member este o sectiune inchisa dar nu interzisa. Periodic se fac selectii pentru acea grupa. Pentru a intra in acea sectiune nu-ti trebuiesc 100 si ceva posturi. Sunt goldeni sub 50 de posturi, important e ce scrii in acele posturi.

Desigur ca nu poate exista un forum fara useri, probabil ca ala ar fi un blog.
    Forumul nu este unul privat, e unul liber. Poate fi citit si fara sa fii logat. Am avut grija sa incercam sa rasplatim cat de cat meritul celor care au contribuit la dezvoltarea lui.

Cu toate astea, sunt muzee care au intrarea libera si sunt destinate vizitatorilor. Sunt un fel de case publice, ale urbei. Asta nu inseamna insa ca acea casa imi apartine, pot face ce vreau din ea si ca-i platesc si intretinerea. E bine sa nu confundam anumite lucruri.

Nu cred ca celor care au avut o problema li s-a cerut sa nu posteze pe forum. Rolul shoutboxului trebuia sa fie de offtopicul offtopicului. Cu scop de socializare, dar asta nu s-a inteles. Avertizarile sunt de luni de zile.

Nu castigam nimic din mentinerea acestui forum, din contra primim numai "multumiri".
    Nu ne intereseaza sa acceptam donatii tocmai pe motivul ca vor fi 200 de cereri diferite motivate pe faptul ca am dat bani.
    Repet e un forum tehnic nu un chat. Consider ca sectiunea offtopic e suficienta pentru altfel de discutii. Imi pare rau ca am implementat acel shoutbox.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Mmmmmda,no comment desi....se putea si altfel!

PS!
    aici nu ai dreptate:
    Nu castigam nimic din mentinerea acestui forum, din contra primim numai "multumiri".
    Nu ne intereseaza sa acceptam donatii tocmai pe motivul ca vor fi 200 de cereri diferite motivate pe faptul ca am dat bani.

donatia e una plata e alta,ai donat nu poti avea NICI O PRETENTIE!
    ai platit un serviciu? da poti cere pretentii!

De aceea se numeste DONATIE! adica fara nici o pretentie/obligatie!
    Last edited by -minus; 24-10-10 at 18:33.

Mentioned
    2 Post(s)

Pacat ca a-ti ales solutia radicala in detrimentul uneia tehnice.
    Asta, o iau ca si o infrangere in fata unor "newbie's rataciti", dar era de asteptat o astfel de reactie in urma ultimelor modificari in lumea "satelitara".
    Pacat.
    Facea parte din arhitectura acestui forum, era primul welcome chiar daca majoritare erau politeturile zilnice, mai prindeai un" instant" folositor sau de ce nu, amuzant.
    Oricum veti decide, respect decizia.
    Sa nu pripim in decizii, sa nu demaram o polemica din nimic, si poate gasim o solutie de comun acord(asta ..daca e loc pentru).

O zi buna tuturor.

Page 3 of 3 FirstFirst 123