Bun. Ca sa nu mai existe probleme. Shoutboxul va disparea total.
Sectiunea engima team este deschisa oricui are calitatile necesare.
Sectiunea golden member este o sectiune inchisa dar nu interzisa. Periodic se fac selectii pentru acea grupa. Pentru a intra in acea sectiune nu-ti trebuiesc 100 si ceva posturi. Sunt goldeni sub 50 de posturi, important e ce scrii in acele posturi.
Desigur ca nu poate exista un forum fara useri, probabil ca ala ar fi un blog.Nu exista forumul pe care cineva sa aiba drepturi exclusive asupra creeri acelui forum, poate doar al suportului tehnic, restul este contributia userilor.
Forumul nu este unul privat, e unul liber. Poate fi citit si fara sa fii logat. Am avut grija sa incercam sa rasplatim cat de cat meritul celor care au contribuit la dezvoltarea lui.
Cu toate astea, sunt muzee care au intrarea libera si sunt destinate vizitatorilor. Sunt un fel de case publice, ale urbei. Asta nu inseamna insa ca acea casa imi apartine, pot face ce vreau din ea si ca-i platesc si intretinerea. E bine sa nu confundam anumite lucruri.
Nu cred ca celor care au avut o problema li s-a cerut sa nu posteze pe forum. Rolul shoutboxului trebuia sa fie de offtopicul offtopicului. Cu scop de socializare, dar asta nu s-a inteles. Avertizarile sunt de luni de zile.
Nu castigam nimic din mentinerea acestui forum, din contra primim numai "multumiri".
Nu ne intereseaza sa acceptam donatii tocmai pe motivul ca vor fi 200 de cereri diferite motivate pe faptul ca am dat bani.
Repet e un forum tehnic nu un chat. Consider ca sectiunea offtopic e suficienta pentru altfel de discutii. Imi pare rau ca am implementat acel shoutbox.

Reply With Quote