Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45

Thread: Shoutbox ?

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Sateliti upload va fi si el up in curand. Momentan ne trebuiesc vreo 400 de euro. Asa ca nu incercati sa ne acuzati ca nu facem nimic, insa si posibilitatile noastre financiare au limite. Intr-o luna se va trece si la noua versiune de vbuletin 4.xx si tot atunci speram sa dam drumul si la upload.

@dishsat alegerea iti apartine

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Din panel Admin se pot restrictiona anumite cuvinte,de ex: linii,server,etc. astfel shoutbox-ul putea fi tinut fara probleme,deh fiecare cu ograda lui!
    PS!
    400E pt. un upload? dar ce faceti frate baza NATO? cu 100E/an sunt destule servere ce ofera spatiu cat pt. o nava cosmica si nu sunt servere de kk.

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

@alfred...ai dreptate!
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Mentioned
    0 Post(s)

NU doar upload. Citesti numai pe bucati? Se va face update si la versiune de vbuletin. Pe langa asta banuiesc ca stii cat te ajunge un server dedicat cu tot ce-ti trebuie lunar numai pentru forum?!
    De ce sa restrictionam? Cuvintele nu sunt intersize.

Oricum pana una alta: shoutbox-ul este inchis. Repet suntem un forum nu un chat.

Standard RSP member aliosatvd's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Fara el (SHOUTBOX ), forumul este mai trist, dar astai viata, din cauza unora suferim toti.Sa speram ca toate se vor rezolva pina la urma cu bine.

Sa auzim numai de bine.
    Omul cit traieste invata si tot prost moare....

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru upgrade iti trebuiesc 250$
    http://www.vbulletin.com/
    un server bun doar pentru upload maxim 100E/an
    Solutia ar fi asta:
    Creaza un topic special numit "DONATIONS" baga paypal donate si sunt absolut sigur ca fiecare va contribui cu cate ceva,daca veti face donatiile publice (printscreen) atunci cu siguranta veti avea de castigat,da-ti drumul la shoutbox nu e chiar asa de greu de urmarit,faceti si voi un compromis:
    shoutbox open-10-22 sau 10-24 si dupa aia closs,sunt destule idei,dar daca voi inchideti si abia apoi intrebati noi userii cum vreti sa va ajutam?

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai vezi ca nu mai e 100 euro
    Putina rabdare si se va rezolva ideea nu e rea cu Donatia

Standard RSP member soarece's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default sper sa nu deranjez

am citit mai jos ,si am ramas inpresionat ,eu am invatat multe de la ban ....cei care intrau si cereau linii de caiet ,,,de ce nu iati banatlectia care am primito am invatat multe in rest toate cele bune si nu uitati o muzica buna pe placerea tuturor http://www.youtube.com/watch?v=Bw5BW...eature=related in rest ,recunosc si eu am facut greseli toate cele bune
    si ma intrebam ......oare cit cistiga un moderator ,,,,,,care urmareste ....sa zicem unul ca mine

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile

Quote Originally Posted by soarece View Post
    oare cit cistiga un moderator ,,,,,,care urmareste ....sa zicem unul ca mine
    Dacă te referi la bani ... se caştigă ceva. Vrei să te bagi şi tu ? Pun o vorbă dacă e cazul

.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Soarece azi e sambata,tu ori ai fost la o bere ori ai umblat la "faina".
    :

Mentioned
    0 Post(s)

Moderatorii nu sunt platiti. Chiar daca ne este greu uneori, preferam sa nu apelam la donatii. Serverul forumului papa aia 100 lunar. Costul unui ip lunar, undeva la 1.5 euro. Cand am avut problema cu rcs-ul am sarit de 200 de ip-uri. Si nu vrea sa intru si mai mult in detalii.
    Momentan asta e tot ce va poate oferi RSP. Daca credeti ca va multumeste ne bucuram ca sunteti alaturi de noi, daca nu... nu va putem forta.

Nu mai insistati, pentru moment shoutboxul ramane inchis.

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

atatea bannere, si tot nu sunt de ajuns pentru plata hostingului!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Sus sunt doua (cel putin pe skinul meu) din care unul e de la google si nu face mare branza.
    Cele de jos sunt schimburi reciproce,daca le vei urma vei vedea ca si ei au baner de la noi,deci ...
    Nu e vorba numai de hosting,mai citeste odata cat e licenta la vbulletin.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Daca citeam ca-si taie cineva venele ptr ca nu mai exista ....era superb!
    "buna ziua","noapte buna rsp","pofta mare"....etc Hai sa fim seriosi. Eu unul cred ca restrictiile erau prea mari pentru a putea functiona. Cred ca e mai corect fara. Treaba hazlie este ca....ce vor scrie acolo goldenii,moderatorii si adminii? Din nou "buna ziua","noapte buna rsp","pofta mare"? Sa fim seriosi.
    Moderatorii tocmai din aceasta cauza sunt moderatori! Ca sa munceasca. Treaba cu "aveam prea mult de munca"....e complet aiurea. Daca va place culoarea cu care va este scris numele, chiar trebuie sa meritati asta. Daca tot ce s-ar scrie pe forum ar fi in limitele regulamentului pentru ce ar mai trebui moderatori? N-ar mai trebui! Ar fi deajuns doua persoane cu permisiuni administrative.
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

nykanor
    Guest

Eu sper sa se redeschida din nou dupa o perioada macar pentru a zice buna dimineata . Au dreptate si cei ce l-au inchis pentru ca multi nu vor sa foloseasca forumul ,crezind ca le va raspunde cineva mai repede la tot ce au nevoe .

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast