Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

Thread: O parere va rog

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: O parere va rog

Quote Originally Posted by p_ionel View Post
    Problema este de la mine.....imi scade curentul sub 180v.
    Pana la 180v merge ok dar daca se intampla sa scada m-ai jos de 180v (am masurat si 178v) se restarteaza.
    Rezolvarea cred ca este un stabilizator de tensiune.
    ia un modem cu usb astfel isi va lua tensiunea din PC si scapi de problema,la fel am patit si eu si acum nu mai am probleme.PC-ul merge bine mersi si la 180

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    ia un modem cu usb astfel isi va lua tensiunea din PC si scapi de problema,la fel am patit si eu si acum nu mai am probleme.PC-ul merge bine mersi si la 180
    Daca ai un modem adsl pe usb .... inseamna sa limetezi accesul la internet la un singur terminal ... sau sa apelezi la internet sharing (NAT) pe calculatorul cu pricina!
    Not too bad for a blind man ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by staric View Post
    Am acesi problema cu tensiunea uneori chiar si 160 ... am rezolvat cu un stabilizator ... dar uneori mai crapa culerul de la procesor...sunt la al treilea ... avantaj nu mai restarteaza
    Si e absolut normal ce se intampla. UPS-ul e pt. supratensiuni nicidecum pt. tensiuni joase (in cel mai bun caz salvezi datele si atat). Altfel spus daca suprasoliciti o sursa de 400W (mai pui un hard si o unitate optica) ai sa vezi ca in max. 6 luni o arzi. Coolerele la fel. Unii au mania sa puna coolere fara sa tina cont de sursa. Eu am obiceiul cand fac un sitem sa intreb beneficarul ce dreak vrea sa faca cu el.

Page 2 of 2 FirstFirst 12