Daca e prinsa bine nu pateste nimic
Daca nu e prinsa bine e nasol la greutatea ei![]()
Dislikes: 0
Am o plasma Panasonic de 42". Ce parere aveti daca sta mai mult timp suspendata cu fata in jos, cu display-ul in jos. Oare o afecteaza? I-am facut un suport de tavan culisabil si cand nu o folosesc va sta cu fata in jos, lipita de tavan.
Ce parere aveti, stie cineva daca pateste ceva?
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Daca e prinsa bine nu pateste nimic
Daca nu e prinsa bine e nasol la greutatea ei![]()
nu cred sa pateasca nimic, ar trebui sa scrie in manual pozitionarea pe verticala daca ar afecta functionarea, eu am montat 2 plasme cu inclinatie la 45 grade si functioneaza ok de vreo 2 ani.
HTPC, SkyStar HD, Mystique CaBiX-C2, DVB-C, HDTV
De prinsa va fi prinsa bine... insa cand nu o voi folosi va sta lipita de tavan cu fata in jos, si asta ma pune putin pe ganduri... au zis si altii ca nu are ce sa pateasca dar nah... am zis ca poate stie careva ceva concret. In cartea tehnica nu am gasit nimic despre asta...
O sa va pun poze si eventual un filmulet cum se culiseaza si ridica la tavan, cand e gata, sa vedeti ce suport am mesterit![]()
Nu cred ca are vreo problema. E prea mic geamul ca sa flexeze. Iar gazul nu curge. Intreaba pe avforums.com ca sunt multi instalatori "custom" din UK pe acolo.
Doar sa nu ii dai drumul asa ca are nevoie de convectie sa se raceasca, cu ventilatoare sau nu.
v
Salut,nu pateste nimic ,sigurul lucru sa vezi temperatura pe capac ,eventual un ventilator pe el sa sufle in interior ,totusi sus este mai cald decat la nivelul de mijloc al peretelui
Da, la asta m-am gandit deja si din cate vad nu se incalzeste tare, deci nu cre ca va fi problema. Dar o sa verific, merci ca mi-ai amintit, o sa tin cont si daca e ceva pun un vent de 120, sau chiar doua.
Ce ma pune pe mine pe ganduri sunt cele 4 puncte de prindere cu surub... am vazut ca sunt prinse de sasiu, dar e din aluminiu si prins in nit-uri din cate imi dau seama... si nu stiu daca in timp vor face fata greutatii. Pe langa cele 4 puncte de prindere i-am facut un L sub el pe care am prins cele doua "pute" care intra in interiorul plasmei, deci ar trebui sa o tina bine in partea de jos. Sus inca ma mai gandesc daca sa aplic doua carlige tip L, cu cauciuc pe ele , ca sa o tina in partea de sus tot de plasma, adica de bordura ei... ca sa nu stea doar in cele 4 surube/puncte de prindere.
Problema greutatii e ok ,nu iti face griji , cele 2 table au 2,5mm in grosime ,prinse f bine de sasiu ,ventilatoare merg cele de la surse de pc ,isi fac treaba .
Succes!
Ok, sper sa fie ok, vad eu cand il montez, probabil maine, cum se comporta suspendata. Ventilatoarele de la surse, ma refer la cele de 80, sunt galagioase, de aceea am zis de 120 la maxim 800 RPM. Desi nu cred ca va fi cazul... poate daca voi masca ulterior partea de sus a suportului, sa intre intr-o masca din pal, sau ceva de genul, sa fie mai estetic... atunci da, 2 venturi obligatoriu.
Daca vrei un ventilator silentios iti recomand sa iei un cooler de laptop eu am luat unul cu 40 de lei cu diametru de 200 mm si turatie de 500rpm,luat de pe okazii.ro,pe care l-am montat cu silicon pe un popcornhour c200 si raceste decent
HTPC, SkyStar HD, Mystique CaBiX-C2, DVB-C, HDTV
Numai sa mai am ce pune pe tavan... caci tocmai mi s-au rupt ultimele doua capuri/surube de la diblurile metalice "de beton", cand strangeam sinele pe tavan... sunt tare nervos... produse de doi lei... ma pune pe ganduri daca nu vor ceda si altele cand va fi suspendata plasma pe sine...