@savin - scuza-mi intrebarea, dar esti angajat al acelui magazin? Observ ca faci reclama as spune agresiva.
@savin - scuza-mi intrebarea, dar esti angajat al acelui magazin? Observ ca faci reclama as spune agresiva.
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
DM500HD ...asta pentru ca :
- are cooler procesor integrat
- are cel mai rapid procesor BRCM al momentului
- are pretul minim ... aproape identic la Satmultimedia si Peruvision
- luat din RO ai o garantie reala de doi ani !
- nu are restrictii de update firmware
Clonele desi in general functionale ... pot avea surprize si au limitari.
"sunt prea sarac sa-mi iau un lucru numai pentru ca-i ieftin"
Pana acum ceva timp nici eu nu aveam incredere in clone. Am avut 2 x DM800 clona (generatii diferite) a doua suporta maxim #72. Alea faceau probleme. Acum pot sa va spun f sincer, am una luata de la un coleg de forum, care cu imaginea adecvata (Gemini 5.10 sim2.01 ss76b) functioneaza perfect. A nu se intelege ca "instig la clone", vreau doar sa spun ca sunt optiuni si ... optiuni, fiecare are dreptul sa aleaga.
Mentionez ca acum am un dm800 original si o clona si nu simt absolut nici o diferenta intre ele.
La bugetul tau clar as opta pentru un DM800HD clona. Am unul si sunt multumit de el.
Se pare ca am de ales intre un DM500HD original si un DM800HD clona. Mai am timp sa cantaresc.Am sa incerc sa butonez un 500 original,pentru ca 800 clona l-am vazut(nu pot spune ca nu mi-a placut,dar clona fiind...).Oricum,va multumesc mult pentru informatii si am sa va urmaresc posturile in continuare.Am numai de invatat de la voi.
Ai si varianta unui DM800 original al mana a doua. Pretul este in jur de 1400 lei.
DM800 are avantajul ca poti pune HDD intern in el si are USB.
salutare,
vreau sa vin in ajutorul tau defapt a tuturor incepatorilor cu dreambox 500 hd + card un bundle .. impreuna pret redus am considerat ca un incepator are nevoie de a invata si pentru asta de a avea un suport minim pentru a intra in lumea minunata schimbului....a sharingului..defapt cum iti poti face mai multi prieteni...
http://www.satmultimedia.ro/Bundle.html
Surf placut!
Dreambox DM 500 HD
Our price:
In 10 zile il ai acasa,garantia ca este ORIGINAL si pret pe masura nu ca hienele din RO!
http://www.satshop.tv/Dreambox-DM-500-HD
Category: HDTV Receives
manufacturer: Dream-Multimedia
show other products from Dream-Multimedia
Weight: 2,10 kg
[COLOR="Blue"]
Last edited by sorin8m; 20-10-10 at 20:35. Reason: Reguli
Si eu as merge pe un dm 500hd. Daca mai dispui de banuti poti merge pe un vu solo.