Salutare, si LA MULTI ANI, ca am uitat sa zic ceva frumos pe anul asta... Ca eu am chiar lipsit ceva vreme din lipsa de net... Abia de ieri avem din nou asa ceva, sa vedem cat o merge MITNET-ul
Nu stiu, eu incerc sa fiu impartial, fac si eu dupa cat am inteles, Daniel chiar nu considera interesanti purecii si aici, sincer, din zi in zi, incep sa-i dau dreptate, eu care am evitat mereu nalucile si purecii si am stat cu mana pe buton sa prind momentul cand semnalul e cat de cat acceptabil, macar din punctul de vedere al ochelarilor mei...
Da, intr-adevar, DVB-T-ul ma dezgusta din punctul de vedere al calitatii de stream mediocru (mai slab de multe ori decat IPTV-ul de la INES, de exemplu, si voi face la un moment dat niste comparatii de genul asta ca sa compromit definitiv notiunea de DVB-T in Romania), dar totusi, din punctul meu de vedere care ma uit la TV la cateva canale pe care daca le-as avea pe DVB-T as fi multumit, e oarecum, un pas inainte. NU se preteaza la DX acest rahat romanesc numit DVB-T. Fata de viitorul DVB-T2 care, din cate aud, va fi mult mai "dx-friendly".
Totusi, cand am bulgarii constant la 70km in conditii acceptabile incerc sa ma declar multumit cu ce este si sa refuz cu incapatanare turma si cablurile... La cat mai multe canale si la cat mai bune calitativ, zic eu.
Cat priveste parabolica, cum ziceam, si pe mine ma tenteaza asa ceva si la mine cred ca o farfurie cu doua LNB-uri va rezolva nevoile launtrice de 13 grade si 16 grade, ca altceva nu cred sa ma tenteze. O sa ma uit le saitul ala unde lingem satelitii sa vad daca mai trebuie si altceva...

Cum ziceam, decizia lui Daniel si eu incerc sa o inteleg cunva dar mai bine o iau ca atare pana apuc sa vorbesc cu el "face to face" (ca si asa nu l-am vazut de o droaie de timp) si sa pricep daca e ceva in spatele acestei decizii sau doar "bleah, nu mai vreau, in plm, pureci si dubluri".