-
Omul cu telecanak-ul
Beginner
N-am mai intrat de mult dar nu-i bai. Hai ca incerc sa ma bag eu in seama...
Unifun / Unifan / Uniplus din cate stiu eu nu depasea 100W pe vremea aia (vorbim de 1990-1991, cand la Piatza Buzesti langa facultatea de chimie de la polizu, langa biserica sfantu nicolae, undeva la etajul 2 cu vedere sud isi lua mucu' in fiecare noapte de la bulgari de trebuia sa caut cu linguritza sa vad cum pot sa-l scot cu cat mai putzin sfarait ca altfel zingheroaica si klingonianu' vorbeau bulgareste
). De fapt "sursa interna" parca zicea ceva de vreo 80W, daca e il mai intreb pe om daca mai tzine minte de p-atunci. Dupa aia cred ca a mai crescut (dupa 1994 ma refer). Tinerama il estimam eu cam la vreo 120-150 (sau avea antene mai bune), cam tot cat avea si Contactul cand a aparut in banda est (ca ala a fost intai si dupa ce s-a carat a aparut tinerama in loc). Cel mai muci a fost dupa ce s-a spart treaba si a aparut Radio Fun, ca ala s-auzea ca c****. Noh, bun, trecand la banda vest acolo lucrurile erau clare, Nova 22 avea sa zic 80-100W, not more, RFI insa a avut mult mai mult.
Asta asa, ca sa vada lumea ca nu degeaba fac si eu 37.