Quote Originally Posted by zvartoshu View Post
Deci .. Azi a mers asa turci 94.5 , turnu 105.1 , novaci 105.0 , topolog 105.0 ...
LA noi merg dx-uri la voi impactu si manelele .
Hehe, ce bine le zici... Dar, vezi tu, unora le place gutza (chestie de maimutza), salam (parizer) si hadrian bok-ul minune cel cu vocea aia de romulan castrat... Da, noua ne place sa facem dx, nu sa stam sa ascultam anti-muzica.
Quote Originally Posted by zvartoshu View Post
Mama ce dx , peste freshu de la sloboz-ia , ditai stilnoe de la sevastopol .. tulai .. de dx ce am scos , deja ma nerchemanizez si eu ! Daca era sa o dau de perete , ziceam .. gata , am scos fresh presh 105.6mhz , si ramaneam marluck , asa ca mai bine sa fiu revista de casa si decor !
Lasa mah ca e bine, vede lumea ca se poate face si dx, nu numai joaca de-a marluceala. Dar vezi ca revista aia celebra de care faceai vorbire era supertare la vremea ei, si mobila si rochii, si costume barbatesti si incaltzari, de toate, frate.

In alta ordine de idei, nici forumul asta, desi adus la ultima versiune (nu ca dincolo, la vbulletinul vechi si albastrui de la domnu' consilier PSD, stitzi voi unde) n-are "attach file" asa ca nu va arata baiatul surpriza. Va zic doar, poate n-atzi intzeles, a venit ce trebuie... asa ca, precum ziceam, curand scot artileria grea. Si mai am o surpriza pe drum (asta nici zvartosh n-o stie desi am tot vorbit cu el pe skype) dar despre asta... mai bine tac si fac. Nu de alta dar nu vreau sa se lase marlucii de treaba chiar de tot