Deci .. Azi a mers asa turci 94.5 , turnu 105.1 , novaci 105.0 , topolog 105.0 ...
LA noi merg dx-uri la voi impactu si manelele .
Deci .. Azi a mers asa turci 94.5 , turnu 105.1 , novaci 105.0 , topolog 105.0 ...
LA noi merg dx-uri la voi impactu si manelele .
receptie de dx-er , antene special concepute pentru a simti propagarea din fm
Hehe, ce bine le zici... Dar, vezi tu, unora le place gutza (chestie de maimutza), salam (parizer) si hadrian bok-ul minune cel cu vocea aia de romulan castrat... Da, noua ne place sa facem dx, nu sa stam sa ascultam anti-muzica.
Lasa mah ca e bine, vede lumea ca se poate face si dx, nu numai joaca de-a marluceala. Dar vezi ca revista aia celebra de care faceai vorbire era supertare la vremea ei, si mobila si rochii, si costume barbatesti si incaltzari, de toate, frate.
In alta ordine de idei, nici forumul asta, desi adus la ultima versiune (nu ca dincolo, la vbulletinul vechi si albastrui de la domnu' consilier PSD, stitzi voi unde) n-are "attach file" asa ca nu va arata baiatul surpriza. Va zic doar, poate n-atzi intzeles, a venit ce trebuie... asa ca, precum ziceam, curand scot artileria grea. Si mai am o surpriza pe drum (asta nici zvartosh n-o stie desi am tot vorbit cu el pe skype) dar despre asta... mai bine tac si fac. Nu de alta dar nu vreau sa se lase marlucii de treaba chiar de tot![]()
Radu Eduard Erdelyi
DXRomania - The Romanian DX Experts Team
Da , da si veverita maninca nuci ca proasta .. Daia are plombe .
Nu inteleg , cum dracu turcii sa vina dinspre moldova!
Oameni , eu sunt batran , am pirat , retransmit , dar experienta si amintirile tot in cap imi sunt .
Cand era nationalul bulgariei 69.8 , si faceam antene pentru moldovenii de la vaslui , multi mancau paine cu unt si mergeau cu ghiozdanelu in spate spre scoala .![]()
Stati ma calmi ca dx-ul filmat va ramane mostra si totodata mostenire pentru invataceii ce nu or sa aiba habarde analog ci doar de marele deevebete1-2-3-20 . Nechermane o sa vedem cand o sa ies din altceva cum o sa comentezi .. timpul se scurge ... !
Me .. radule .. nu e bre nici o influnta rviciano haznaoleza de repetor la cacastoare nici ca e 007 moderator sau ca digitalul NU se prinde cand el se prinde pe ch64 la mine la peste 26-32%.
Crezi ca am frustrari, asa ai tu gandirea? Hoho .. MI SE IMBREHANE ce credeti si ce reiese. AM STOPAT PURECII ca anul 2012 era decisiv in majoritatea zonelor. O DATA intrat .. END .. BYE .. adio si praz verde .. pun si bani marunti sa aveti voi norocu incontinuare la ros unghii o data cu FTB introdus , zgomotul benzii ridicat si afirmatii de la comunicatie .. "Mai are rostul sa te complici cu receptiile slabe la un nivel de zgomot mare?". Sunt realist si nu suport sa am receiver radio sau tv cand e pragul digitalizari . NU MA VA APUCA sa il adulmec sau sa il VAD cum cedeaza ca eu deja atunci STAU boer bibescu cu CRACII pe masa si ma uit la DTH FREE TO AIR la sateliti pre cum 13°E sau 16°E sau 42°E. CE VA URMA pe fm comecial si pe UIF este o GOLANIE .. e verdictu zis ganit de 82 de ori inainte sa ma arunc sa il scriu.
receptie de dx-er , antene special concepute pentru a simti propagarea din fm