-
Omul cu telecanak-ul
Beginner
Vedeti voi, poate ca eu il inteleg pe Daniel in decizia luata. Vreau sa scriu mult dar n-am inspiratie, soarele ma trimite afara, deci voi fi scurt, desi un astfel de subiect merita o abordare mai detaliata.
Stim zona lui ca fiind una extrem de capricioasa la capitolul UIF. Si omu' nu mai vrea dubluri si "piftie". Plus zgomotul din centrul orasului. Oricum, chiar si dintr-o astfel de zona, sa faci din rahat bici si sa si pocneasca nu-i de-aici de colo, performanta ramane si arhiva va spune posteritatii ca "uite, frate, s-a putut receptiona".
Da, recunosc, nu-mi cade bine decizia lui, ca si eu, in berbecia mea, am crezut ca s-a atacat pentru rahatul ala de DVB-T de la Ruse, care va zic inca o data, fratilor, ala NU E DX din punctul meu de vedere, ala SE PRINDE constant in Bucuresti si punct. Nu merita bagat in seama mai mult decat pentru cei care vor sa urmareasca constant bulgarii.
Nu stiu ce sa zic, imi e greu sa raman eu ultimul care culege frimiturile propagarii, dar va trebui s-o fac. Puteti conta macar pe mine ca nu ma las de sportul asta si chiar daca n-o sa ma intereseze sa filmez opririle releelor analogice, voi merge totusi pana la capat, chit ca va trebui sa trec peste cadavrul upc-ului si al romteletzepei. La mine receptia terestra e chiar necesitate, NU voi trece la cablu NICIODATA, chiar daca mi s-ar impune acest lucru, exista metode agresive de a refuza indoctrinarea si turma (n-ar fi prima data cand as folosi bata de baseball, am folosit-o chiar recent impotriva unui administrator imbecil fiindca ma saturasem de desene si argumentari in fata unui pesedist dus cu capul). Da, satelitul incepe sa ma tenteze si pe mine si stiu eu de ce, sunt cateva posturi care ma intereseaza si, poate doar pentru DM SAT, tot merita o farfurie. Dar la mine terestrul va ramane oricum ca necesitate de a viziona TV, ca backup pentru receptia constanta si, de ce nu, poate chiar ceva DX. Desi rapoartele mele, de acum incolo, vor fi extrem de rare.
Last edited by DXRomania; 12-01-12 at 16:32.