0

Dislikes:
0
-
Membru de onoare
Proteste?
Televiziunile mogulilor iar prezinta trucaje.Eu nu cred ca oamenii protesteaza,iar daca cumva protesteaza e din cauza televiziunilor.
-
Pai protesteaza pentru mentinerea veniturilor doameni Marica la frumoasa suma de 65.000 RON !!! asta conform propriei declaratii de venit ....
La 2100 salariu ...amaratii functionari de la Finante au 5300 stimulente ! stimulati sa ce ? Ne arata doua femei de servici cu 700 de RON ...
saracele au probleme ...fara cei 1000 de RON stimulent s-ar putea sa fie silite chiar sa faca curat ! In tara asta este coruptie si lucru la negru in
principal pentru ca ei au creat-o ... s-au multumit cu spaga si au incetatenit ciubucul ...ciubuc la garda ...la inspectorul de finante ...la dumnezeu ...
Cred ca schimabrea nu trebuie sa inceapa din deceniul asta ..poate nici macar in secolul asta ! sau ...accept sa se schimbe ceva ...pe ici pe colo
dar sa nu se modifice nimic ! nimic la mine in ograda ...la altii ca-s mai fraieri ...mai fara relatii... mai de la tzara !
Last edited by MihaiP; 14-10-10 at 01:04.
-
-
Membru de onoare
Nu stiu care sunt salariile lor si nici nu prea ii iubesc pe astia,dar ei zic ca asa scrie la lege.Daca puterea nu vrea sa aplice legea sau ordonanta aia sa o anuleze/modifice.In plus unii aratau fluturasi de la salarii care nici macar nu se apropiau de ce a zis mihaip.Dar o fi trucaj.
Altfel e tara lui: fac cum vrea Base,ca el m-a pus in functie.Stiti voi,ca si in Camera Deputatilor unde s-a votat varsta de pensionare la 65 si cand Base a zis "63" toti s-au sucit: "pai asta era amendamentul nostru dar nu a trecut ca si noi am votat impotriva","daaaa,asa am vrut si noi dar am votat invers",etc.
Cand v-am spus ca oamenii o sa le dea in cap ....Cred ca "traiesc bine".
Eu zic ca "va urma".
PS: Si totusi televiziunile mogulilor mint incontinuu,transmit proteste inventate.Incredibil,sa-i fie rusine lui Dinu Patriciu.Aaaa,asta nu are televiziune inca?Nu-i nimic,sa-i fie rusine.
PPS:Nu ma mai obosesc sa-i spun celui care a postat inaintea mea ca il doare undeva de treaba aia cu quote,dupa aia zice ca am ceva cu el.Stiu ca o face intentionat.
---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:27 ----------
Am gasit salariile astora din aprilie http://users.heeloo.ro/ioska/files/1...ri-aprilie.pdf .Da,aveau stimulente de 4000-5000 directorii.
Daca au ramas fara stimulente e clar ca fac scandal,ei aveau stimulentele mai mari decat salarii.Ia sa vedeti ca la salarii cei de la jumatate in jos au cam toti sub 2000 si multi sub 1000.Doar directorii si sefii aveau peste 2000,salarii.Asta inainte de -25%,ca daca mai scadem si aia ....
I-au cam lasat in fundul gol,clar ca fac scandal daca au scazut de la 2000-3000 si chiar 4000 la doar 1000 sau chiar mai putin.Si nu e trecuta nici o femeie de serviciu la salariile alea,banuiesc ca alea primesc acum praful de pe toba.
Sub 1000 mori de foame,dar in rest sa modifice legile si sa le reduca veniturile legal nu asa ca a zis Base.Ei taie fara sa aiba o sustinere legala in spate.
La ce venituri aveau baietii trebuiau sa le taie la jumatate stimulentele ca nu isi meritau banii nici pe departe.Poate si mai mult,doar ca legea e alta si nu o schimba nimeni.
Last edited by zmeura; 14-10-10 at 10:32.
:
-
Standard RSP member
-
Membru de onoare
Sa vina Simona Sensual si nu are cum sa fie mai rau.Cred ca si aia stie sa taie la unii si sa inventeze impozite fara noima.
Petrache ala al tau se ocupa de trucaje din ce stiu,stiam ca tot el e de vina ca doar am scris mai sus.
Ieri m-am impiedicat pe strada,banuiesc ca tot ala e de vina.