Felicitări romanului Bute.
Ruşine TVR-ului , deoarece cheltuie bani publici pe toate prostiile, in loc să transmită şi evenimente sportive ce fac cinste acestei ţări.
.
Meciul lui Adrian Diaconu
Urmeaza meciul lui Bute
Never settle for less than perfection. Never!
Felicitări romanului Bute.
Ruşine TVR-ului , deoarece cheltuie bani publici pe toate prostiile, in loc să transmită şi evenimente sportive ce fac cinste acestei ţări.
.
In sfarsit si meciul lui Bute, comentariul este in poloneza, doar Lucian Bute "e polonez nu roman" !!!
Rusinte tuturor televiziunilor din Romania!!!!
Daca era vreo tuta de Dorobanti care si-a rupt "unghiutza" cand a inchis portiera x5-lui ca ii scapase "posetuza" Luis Vuiton in "fatza" mall-ui si a vazut-o si a pozat-o "paparatzi"si nu a mai putut sa se duca la sala si a fost la psiholog din cauza traumelor psihice - era drama nationala si toate televiziunile o invitau si tineau osanale... din pacate parasutele gen "blonda lu'Bote" Simona Senzual etc au ajuns valori nationale promovate la toate televiziunile
Bravo Bute!!! Cu tine ne mandrim ca santem ROMANI!!!
As fi scris si zis si eu asta dar mi-am dat seama ca nu are rost intr-o tara de manele si pitipoance...dorinelu
Rusinte tuturor televiziunilor din Romania!!!!![]()
Bravo Lucian Bute , bravo Diaconu...pacat ca ai nostri nu vor sa transmita un asa meci pt un asemenea campion!
Pentru Dorinelu:
Multumim pentru efortul de a inregistra si a publica cele 3 meciuri.
![]()
IPBOX 91HD, DM500, Triax 1.2m cu motor DM3800, 2x0.75 multi LNB cu Diseq, Digi, Dolce FULL.
Americanul Jesse Brinkley a declarat, sambata dimineata, ca romanul Lucian Bute l-a lovit tat de tare in repriza a opta a meciului de la Montreal, incat a avut senzatia ca i-a "iesit ochiul din orbita".
"Mi-am simtit mana cum a traversat corpul sau" au fost cuvinetele cu care Bute si-a descris KO-ul nimicitor.
"Bute este un boxer foarte complet. Este puternic din punct de vedere fizic si loveste puternic cu stanga. Cred ca mi-am vandut scump pielea, insa din repriza a opta nu am mai putut. Mi-a administrat un upercut si am avut o taietura puternica la ochiul drept. La acea lovitura am simtit ca ochiul mi-a iesit din orbita. Am dat totul, dar atunci nu am mai putut", a declarat Brinkley.
Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a sasea oara, dupa ce l-a invins pe Jesse Brinkley, prin KO, in repriza a noua, intr-un meci disputat la Centre Bell, in fata a 11.682 de spectatori.
Bute (27-0, 22 K.O.) l-a trimis de trei ori la podea pe americanul de 33 de ani, in reprizele a cincea, a opta, respectiv a noua.
Brinkley (35-6), care sangera abundent la nas si la ochiul stang, a ramas secunde bune la podea dupa lovitura decisiva.
Mereu m-am intrebat de ce trebuie sa ne fie rusine ca suntem romani. Vin si eu cu umilul meu site (unde puteti gasi zi si noapte link-uri verificate ce fac streaming la orice sport posibil). Am preluat inclusiv inregistarea lui dorinelu si am postat-o in pagina. In rest va doresc navigare placuta si lipsita de probleme legata de conexiunea pe internet la urmatoarea adresa :
www.solarisport.page.tl
![]()
![]()
![]()
Pentru cine mai are inca o parere buna depre Tolontan aveti ai jos un articol denigrator in legatura Lucian
http://www.tolo.ro/2010/10/19/guvern...-bute-premier/
Rusine Tolo!!!!!