Salutari. A rezolvat cineva cu noul card de Focus in cccam? Eu nu am reusit nici acum, dupa 2 luni. Cccam-ul vede cardul dar nu deschide cu niciun chip. S-a facut si udate-ul lunar. Daca are cineva vreo solutie sa nu o tina pentru el.
Salutari. A rezolvat cineva cu noul card de Focus in cccam? Eu nu am reusit nici acum, dupa 2 luni. Cccam-ul vede cardul dar nu deschide cu niciun chip. S-a facut si udate-ul lunar. Daca are cineva vreo solutie sa nu o tina pentru el.
Pt cei care dupa o jumate de ora nu va mai vedeati cardul in local, puteti sa imi spuneti si mie cum a-ti rezolvat!?Ma confrunt cu aceeasi problema de vreo 4 zile de cand am reincarcat mai multe pachete pt o perioada de 3 luni, iar din decembrie pana acuma mentionez ca a mers perfect cardul cu aceeasi compilare de sbox+cccam2.1.3, precizez ca am sunat si la focus de 2 ori deja pt a-mi trimite o reactivare la card, bineinteles punand scam 3.59 pt a face update! Oare asa va face pana la data de 1 a lunii cand vor trimite cei de la focus emm-uri pt toate cardurile? Multumesc pt eventualurile raspunsuri! P.S. careva a reusit sa rezolve cu asign sid cum spunea colegul nostru mai sus?
Pune cardul in CCcam (simplu, fara sbox) si vezi daca se repeta fenomenul... nu uita sa verifici daca ai update corect la card in functie de pachetele incarcate.
Nu imi merge in cccam simplu, pt ca nu l-am activat la inceput intr-un cititor conax, desi cccam 2.3.0 il vedea dar nu deschidea imaginea, am mai vazut problema asta la cineva aici pe forum! Up date e facut pe fiecare pachet am verificat prin zapping pe fiecare canal in parte atat cu scam cat si cu cccam!
Last edited by omul24; 21-03-13 at 20:19.
Nu are bai cai activat in alt receptor. Eu cardul meu in fiecare luna il activez in YUMATU receptor si dupa aia il pun in receptor si merge
La mine nu vrea nicicum in cccam simplu si ma gandeam ca e din cauza faptului ca nu l-am initializat intr-un cititor conax!
Receptorul e un Suray4 si 3 luni la rand a facut au in scam 3.59 si acum au-l cred ca e facut ,doar ca la intervale aleatoare de timp nu imi mai vad cardul in local!
E normal la Sunray am mai auzit fenomenul asta
Incearca sa pui imaginea iar nouä