Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 17

Thread: Doresc VU+Duo, dar....

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Doresc VU+Duo, dar....

Ma gandesc din ce in ce mai serios sa imi iau si eu un Vu+duo , dorind sa trec la un receptor HD, si vad ca diferneta intre 800hd si vu+duo nu e pre mare si avantajele sant net in favoarea Vu+Duo

Dar am cateva nelamuriri,

1 eu acum am un card de zahar, care va trebui sa-l folosesc in cccam, configul existent (folosit in dreambox 500s) va trebui adaptat , ma refer la slotu in care va fi folosit , dreamboxu 500 avand un singur slot , asta avand 2 sloturi daca se poate va rog sa postati un config folosit in vu+duo cu card ''de zahar''. Sigur configu tre sa fie diferit sa indice in care slot al Vu+duo

3 Din ce am citit am vazut ca sant cateva probleme cu folosirea unei monturi, - cateodata montura nu pleaca la skimbarea satelitului.

4 avand 2 tunere cardu meu local fiind pe hellassat ma gandeam sa pun o antena fixa pe hellas si una mobila pe restul satelitiolor (in afara de helas) intrebarea este trebuie sa sterg din lista de sateliti setati pt montura satelitu helass ? ma gandesc cand dau sa vad ceva pe helass cum stie de unde sa primesca semanl de pe ce tuner?

5 cand cumpar aparatu vine instalat cu o imagine originala? acesta imagine suporta cccam?

daca am fost ambiguu in exprimare va rog sa ma scuzati. daca aveti alte sfauri va rog sa le impartasiti

Va multumesc pt lamuriri.

doresc sa cumpar de aici : http://www.hm-sat-shop.de/hdd-receiv...eiver-pvr.html
    ...am vazut si pe forum acest link....
    Last edited by franta; 08-10-10 at 01:44.