salut!
1. si eu am "un card de zahar" in vu+ duo si merge excelent (oscam+cccam)...
2.3. problema cu montura se pare ca sa rezolvat in imaginea VTI 2.1Code:[reader] label = Dolce HD enable = 1 protocol = internal device = /dev/sci0 pincode = 0000 services = service caid = 092F #boxid = (o citeste oscamul fara probleme) detect = cd mhz = 357 cardmhz = 357 ident = 092F:000000 group = 1 emmcache = 1,1,2 ecmcache = 1 lb_weight = 100
4. stie!...ca-i un reciver destept!.. spass bei seite... dupa ce faci o cautare (pe ambele tunere) se duce pe acel tuner unde e canalul... mai simplu: daca ai pe tuner1 dolce, si pe tuner2 montura... pe tuner2 nu faci nici o cautare pe hellas, asa incit ia numai de pe tuner1
5. suporta ... dar e foarte simplu de pus alta imagine mult mai buna decit cea originala...
eu am cumparat de pe ebay... cu muuuuuult mai ieftin decit in unele online-shops...
daca ai nevoie de ajutor... cauta-ma pe pm... sau yahoo-ul din profil

Reply With Quote
.. spass bei seite... dupa ce faci o cautare (pe ambele tunere) se duce pe acel tuner unde e canalul... mai simplu: daca ai pe tuner1 dolce, si pe tuner2 montura... pe tuner2 nu faci nici o cautare pe hellas, asa incit ia numai de pe tuner1