Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 17

Thread: Doresc VU+Duo, dar....

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Doresc VU+Duo, dar....

Ma gandesc din ce in ce mai serios sa imi iau si eu un Vu+duo , dorind sa trec la un receptor HD, si vad ca diferneta intre 800hd si vu+duo nu e pre mare si avantajele sant net in favoarea Vu+Duo

Dar am cateva nelamuriri,

1 eu acum am un card de zahar, care va trebui sa-l folosesc in cccam, configul existent (folosit in dreambox 500s) va trebui adaptat , ma refer la slotu in care va fi folosit , dreamboxu 500 avand un singur slot , asta avand 2 sloturi daca se poate va rog sa postati un config folosit in vu+duo cu card ''de zahar''. Sigur configu tre sa fie diferit sa indice in care slot al Vu+duo

3 Din ce am citit am vazut ca sant cateva probleme cu folosirea unei monturi, - cateodata montura nu pleaca la skimbarea satelitului.

4 avand 2 tunere cardu meu local fiind pe hellassat ma gandeam sa pun o antena fixa pe hellas si una mobila pe restul satelitiolor (in afara de helas) intrebarea este trebuie sa sterg din lista de sateliti setati pt montura satelitu helass ? ma gandesc cand dau sa vad ceva pe helass cum stie de unde sa primesca semanl de pe ce tuner?

5 cand cumpar aparatu vine instalat cu o imagine originala? acesta imagine suporta cccam?

daca am fost ambiguu in exprimare va rog sa ma scuzati. daca aveti alte sfauri va rog sa le impartasiti

Va multumesc pt lamuriri.

doresc sa cumpar de aici : http://www.hm-sat-shop.de/hdd-receiv...eiver-pvr.html
    ...am vazut si pe forum acest link....
    Last edited by franta; 08-10-10 at 01:44.

none
    Mentioned
    42 Post(s)

salut!
    1. si eu am "un card de zahar" in vu+ duo si merge excelent (oscam+cccam)...
    2.
    Code:

[reader]
    label                         = Dolce HD
    enable                        = 1
    protocol                      = internal
    device                        = /dev/sci0
    pincode                       = 0000
    services                      = service
    caid                          = 092F
    #boxid                         = (o citeste oscamul fara probleme)
    detect                        = cd
    mhz                           = 357
    cardmhz                       = 357
    ident                         = 092F:000000
    group                         = 1
    emmcache                      = 1,1,2
    ecmcache                      = 1
    lb_weight                     = 100
    3. problema cu montura se pare ca sa rezolvat in imaginea VTI 2.1
    4. stie!...ca-i un reciver destept! .. spass bei seite... dupa ce faci o cautare (pe ambele tunere) se duce pe acel tuner unde e canalul... mai simplu: daca ai pe tuner1 dolce, si pe tuner2 montura... pe tuner2 nu faci nici o cautare pe hellas, asa incit ia numai de pe tuner1
    5. suporta ... dar e foarte simplu de pus alta imagine mult mai buna decit cea originala...

eu am cumparat de pe ebay... cu muuuuuult mai ieftin decit in unele online-shops...

daca ai nevoie de ajutor... cauta-ma pe pm... sau yahoo-ul din profil
    ^^^^
    bafta

wambertos
    Guest

Muuult mai ieftin este acilea : 357,90 €

none
    Mentioned
    42 Post(s)

daca nu vrei sa cumperi de pe ebay... cel mai ieftin l-am gasit aici 357,80 cu transport gratuit!
    ^^^^
    bafta

Standard RSP member
    Mentioned
    2 Post(s)

Livreaza si in Romania?

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Vu +

Daca nu ai nevoie de doua Tunere itzi ajunge si un Vu+ Solo..... parerea mea e ca e mult mai bun decat un DM 800 HD... si se gaseste undeva la 250 - 270 €..... merge super stabil.... la mine merge de la aparitzia unei imagini la altu stabil fara sa rebootez vreodata....

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

da , dar are 2 card reader care sant utile daca vrei sa faci un server de sharing puternic. plus ca nu stii niciodata cand ai nevoie de un al 2 lea tuner.
    ultimile 2 linkuri kiar arata preturi foarte bune, sigur nu sant fake-uri; din cate stiu nu au aparut clone ale acestor recevere.
    Inca o intrebare hardul intern sata este de ala normal sau de ala mic de laptop.

Singuru dezavantaj pe care l-am vazut pana acum e ca are numai o esire hdmi, vreu sa pun pe tv si pe un proiector si sa aleg unde vreau sa ma uit, dar vad eu cum fac.

Standard RSP member techcenter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

distribuitor HDMI (si eu am aceeasi trilema). nu cred c-o sa gasesti reeptor SAT cu 2 sau mai multe iesiri HDMI. sa ma corecteze colegii daca gresesc.

succesuri!

wambertos
    Guest

Quote Originally Posted by mirel View Post
    daca nu vrei sa cumperi de pe ebay... cel mai ieftin l-am gasit aici 357,80 cu transport gratuit!
    Mireleee, al dreaq pielea pe tine, m-ai batut cu 10 centi!
    Un shop excelent willisat asta!

Quote Originally Posted by franta View Post
    ultimile 2 linkuri kiar arata preturi foarte bune, sigur nu sant fake-uri; din cate stiu nu au aparut clone ale acestor recevere.
    Inca o intrebare hardul intern sata este de ala normal sau de ala mic de laptop.
    Nu sint clone, ambele shop-uri sint serioase.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

se vad canalele HD daca pui cardul dulce in acest receiver? in sharing stiu ca nu...