Pai omu sa intre pe google, sa dea cautare dupa show my ip adress , intra pe pagina respectiva, vede ce ip rutabil are
Apoi
intra in meniul ruter si permite acccesul pe ruter din exterior, iti da ip,port, user si parola
Am un amic in Cipru caruia tre sa-i trimit un Dream.Il va pune pe net, dar nu stiu cum naiba sa intru in ruteru lui.........
Va rog un ajutor daca stiti cumva..........daca aveti alti amici p-acolo s-ar sti ...............Compania furnizoare Primetel
![]()
Last edited by lucrad; 07-10-10 at 21:16.
Invatati,invatati si iar invatati !!!
Pai omu sa intre pe google, sa dea cautare dupa show my ip adress , intra pe pagina respectiva, vede ce ip rutabil are
Apoi
intra in meniul ruter si permite acccesul pe ruter din exterior, iti da ip,port, user si parola
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Cred ca omul nu poate intra in router din cauza userului si parolei de la router, ai incercat admin/admin; admin/1234 ; 1234/1234 ?
Cu admin/admin si administrator/administrator am incercat , l-am pus sa sune acolo la ei si sa intrebe, dar n-au vrut aia sa-i zic usser si pass............
Lao "[I]intra in meniul ruter si permite acccesul pe ruter din exterior, iti da ip,port, user si parola[I]"
asta n-am stiut-o.....o s-o incerc, chiar in meniul ruterului vreau sa ajung sa-i pot face host si sa faca si el skimburi cu akta lui.
Nu se poate intra in ruterul asta.Cei de la companie l-au configurat, e proprietatea companiei si este foarte restrictiva .Va putea folosi dreamul doar client, asa i s-a spus de la Serv Clienti.
Asa ca .........va skimba in vara furnizorul.........atunci expira contractul
Multumesc pt sfaturi.........