Cica se lanseaza in curand DIGIPLAY (digi IPTV) in:Oradea, Timisoara, Craiova, Iasi(D Popescu-sursa).![]()
Cica se lanseaza in curand DIGIPLAY (digi IPTV) in:Oradea, Timisoara, Craiova, Iasi(D Popescu-sursa).![]()
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
Asteptam cu interes sa vedem daca lanseaza, cat de curand....
Poate mai bine si-ar pune la punct serviciile actuale si apoi sa lanseze altele.Altfel iar lanseaza ceva ce nici nu e pus la punct,nici nu au echipamente si nici oameni instruiti la serviciul clienti.
:
azi am fost sa fac abonament la ei si nu au receptoare HD nu au telefoane mobile nu au stikuri wireles si nici vreun termen precis cand vor aduce nu stiu plus ca a trebuit sa ma contrazic 15 minute cu cea de la relatii clienti care imi tot zicea ca nu am scara activata pe internet si scara era activata ... tare imi este teama ca am facut o mare prostie plecand de la upc dar asta este omul mai face si boacane in viata![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
@stargate
Peste vreo 2-3 zile, eu zic sa suni la ei, sa vezi daca s-a procesat contractul...
Eu am facut contractul(pachet full) cu ei luni si ieri cand am sunat sa vad cand pot veni sa faca instalarea, am avut neplacuta surpriza sa aflu ca nu apar in baza de date cu toate servicile solicitate(contract procesat partial). Sugestia celui de la telefon a fost sa merg din nou la sediu pentru verificarea contractului... Pana la urma am reusit sa ajung la ei aseara si am rezolvat problema
Ce mi s-a parut curios, a fost faptul ca in momentul in care am intrebat despre clauzele contractuale si am solicitat anexele la contract (parte integranta la contract pentru care semnezi ca ai luat la cunostinta si esti de acord), amabilitatea agentului sa transformat in scarba totala si evitarea raspunsului la intrebari. Ce sa va mai spun despre reactia agentului in momentul in care am pomenit despre "negocierea" clauzelor...
Alt inconvenient este ca, cu toate ca sunt client nou si am un contract semnat, nu pot beneficia de toate serviciile solicitate. de ce?... pentru simplul motiv ca cei care fac instalarile, nu vin cu tot echipamentul solicitat. Deci va trebui sa mai fac ceva drumuri si cozi pe la sediu pentru a intra in posesia echipamentului, si uite asa perioada de 3 luni de gratuitate se transforma in 1-2 luni sau de ce nu, plata unor servicii solicitate si de care nu poti beneficia( traba patita de un prieten timp de cateva luni)
Respect
Sunt de acord ca RDS-RCS e cam praf cand vine vorba de instalari, relatii cu clientii etc dar nu mai inflamati cu informatii aiurea. 3 luni gratuitate se ofera din momentul in care instalarea este efectuata, altfel nici nu au cum sa iti emita vreo factura pe care sa primesti reducerea de 100%. Daca nu respecta acest lucru mergeti la OPC si veti primi ceea ce vi s-a promis. Iar pe angajatii scarbosi ati putea sa-i reclamati, tot la OPC. Incepeti prin a-i intreba cum se numesc si apoi le solicitati sa isi cheme seful etc. Ridicati problema pana acolo unde se poate rezolva.
Nu veti obtine nimic niciodata plangandu-va pe forum. Extrapoland, pare-se ca e sport national sa se planga toata lumea pe la colturi ca e greu si ca le-o taiat salariile si ca duduia de la ghiseu e acra dar nimeni nu face nimic, toti asteapta sa vina Robin Hood calare si sa ii salveze. De aia suntem in buda in care suntem.