Ai dezinstalat versiunea anterioara ? Daca ai lasat-o si pe aia nu o sa poti instala noua versiune. A doua versiune va recunoaste parola de la versiunea pe care deja o ai, parola care nu mai e valabila pentru versiunea noua.
Am cumparat dvbviewerpro ver.4.2 prin paypal acum un an merge ok.A aparut ver. 4.5 pe care l-am downloadat, nu il pot instala desi mi-au trimis noua parola, asta are un Keytool in care trebe pus xxxxx..dvbvkey dupa aceea username and password.Mesage the selected key file is missing invalid.UNDE GRESESC MA PUTETI AJUTA. VA MULTUMESC
Ai dezinstalat versiunea anterioara ? Daca ai lasat-o si pe aia nu o sa poti instala noua versiune. A doua versiune va recunoaste parola de la versiunea pe care deja o ai, parola care nu mai e valabila pentru versiunea noua.
Am primit in mail noua cheie pentru ver.4.5 In KeyTool cand pun noul fisier xxxxxxxxx..dvbvkey imi spune ca The selected key file is invalid.Desi am dezinstalat versiunea anterioara adica ver.4.2![]()
scrie-le celor ce au produs softul. probabil ca vor rezolva problema.
succesuri!![]()
@techcenter
Daca nu stii despre ce este vorba informeaza-te mai intai si nu fa spam!
@antal arpa
sterge toate directoarele dupa dezinstalare si dupa un restart reincearca.
Daca estipractic cu keyeditorul din windows intra acolo si elimina orice are legatura cu dvb!
La mine a mers din prima!
versiunea finala 4.5 merge superb pe win 7.
am testat si cu Tevii si cu Nova-t-usb HD atat satelitar cat si terestru!
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
Am procedat exact cum mi-a sugerat piccolo08. Am sters tot am dat restart si am instalato din nou. Intru in KEY FILE acolo spune key MISSING introduc manual KEYA ex-1234567890.dvbvkey pe care l-am salvat intrun fisier txt si imi apare The selected key file is invalid.![]()
In sfarsit merge. Multam de ajutor![]()