nu sunt aceleasi , pe satelit sunt nagra4 iar pe cablu din cate stiu eu sunt nagra2
stie cineva cartelele rcs pentru dvb-c sunt aceleasi ca si cele dvb-s?merg in dvb-s?
![]()
nu sunt aceleasi , pe satelit sunt nagra4 iar pe cablu din cate stiu eu sunt nagra2
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Nu este nagra4,sunt nagra 3 pe sat,ambele.
Pe vremea nagra 2 mergea cardul de pe cablu pe sat si invers,parca.Acum nagra2 a ramas doar pe cablu (din ce stiu nu peste tot) iar daca mai merg cele nagra 3 pe ambele nu mai stiu.
:
imi cer scuze cu nagra4 ... nu eram beat eram dupa schimbul de noapte 12 oreimi cer scuze
nu stiam ca si pe cablu este tot nagra3auzisem o vorba cum ca ar fi nagra2
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Era si nagra 3 in unele orase,stiu doar din auzite de la 2-3 insi.Putini au receptoare de cablu ca sa vada ce caid-uri sunt prezente.
:
zilele astea ma duc sa fac cerere de abonament cablu tv la rds si o sa cer digital ( sper sa ma descurc si de receptor ) si o sa vad ce si cum .
eu am cartela nagra 2, iar decodarea (cu pc)se face ok cu k**s care erau pentru satelit.
HTPC, SkyStar HD, Mystique CaBiX-C2, DVB-C, HDTV
pe digicablu hd sunt folosite numai cartele de nagra 3 !eu am un digicablu hd
si este cartela galbena !stie cineva astea merg si cu cartela de nagra 2 sau numai nagra 3 ?![]()
dupa cum ziceam si eu am pachetul HD si cartela nagra 2!
HTPC, SkyStar HD, Mystique CaBiX-C2, DVB-C, HDTV
nu am prin zona cablu de la rcs,dar fi interesant de stiut daca se poate face pe cablu ce se facea pe satelit cu N2-ul ,si cu ce conserva?!
dar la AKTA? ca pe astia ii am prin zona!si au niste pretzuri la digitale....
![]()