uite, am citit intr-un foro ca unu l-a reparat cu Firmul "lite03122011.abs",il gasesti in internet.
Dislikes: 0
uite, am citit intr-un foro ca unu l-a reparat cu Firmul "lite03122011.abs",il gasesti in internet.
Cu alea care le-ai pus dimineata , nu merge. Sa vedem cu asta lite....
Merci
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Am eu aparat original, din noiembrie, si nu e desfacut.
Daca am timp ii fac un dump.
Am instalat aceasta imagine lite si e in regula, functioneaza. Numai ca, e lite, nu are emu si nici lan. Pentru FTA e buna.
Am incercat dupa aceea sa pun niste imagini din nov, oct, ian, fara sa incarc si bootloaderul, dar apare COPY dupa cateva restarturi (fara sa fie conectat la net)
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Stim deja, e 400 roni pe site-ul la care bati apropouri. Rugamintea mea este sa nu incerci sa pui link si sa renunti la spam; limiteaza-te la posturi tehnice si specifice forumului, in mod contrar risti ban.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Nu stiu daca in afara de pret e ceva tentant la aceasta clona a unei clone.Cred ca pentru o suta si ceva de roni in plus e indicat un AB Ipbox 91Hd varianta europeana sau Cuberevo varianta coreeana.
Scuze, se face confuzie pe forumurile externe intre varianta ruseasca de S9 (care de fapt e o clona de Optibox Koala ...) si Openbox S9 versiunea SUA China.
Last edited by zildan; 23-06-11 at 00:03.
Mersi, o sa incerc.
cam care ar fi diferenta dintre S9 si S10 ,nu am gasit un topic despre S 10 si sunt pe cale de a achizitiona unul si as vrea sa stiu cite ceva despre acest aparat,cei care detin un asemenea aparat ii rog sa dea citeva detalii
multumresc
Are cineva card dolce in receptor si sa functioneze ? Am incercat dar nu am reusit.
La CA Slot Setting am asa:
CA System: Videoguard
CAID: 092F
Hexbase: 00
Hexserial: sunt sase caractere
Provider ID: 000000
La CA Slot Clock Setting trebuie sa fie pe 3,57 MHz
BoxID nu mai trebuie introdus (cel putin asa cred, l-am introdus si am obtinut acelasi rezultat)
Pe bara de canale, acolo unde scrie cccam sau softcam, acum scrie smartcard, butonul cu ND e verde dar din pacate, nu deschide. Merge doar subtitrarea la canalele Axn crime, Axn Sci-Fi, National Geografic, cele la care streamul video e separat de subtitrare. Am pus firmware din 14.09.2011.