Dislikes: 0
a aparut pe piata Openbox clon asa ca aveti grija atunci cand cumparati. nu e nici o diferenta exterioara. singura diferenta e culoarea la suportul de card: galben, auriu = original si verde = clon.
sanatate si virtute!
---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 16:21 ----------
am uitat sa spun ca Openboxul clon se blocheaza cu ultimele 2 firmwares si apare un mesaj asamanator cu ala de la dreambox.
da, se pare ca se face pe serial
.HDTV V8 800S2 / Openbox S9 Recovery Tool
Use this software with your HDTV V8 800S2 with a null modem cable to recover after a bad flash or corrupt bootloader.
A common symptom of this is the receiver is will not fully boot and is stuck saying 'ON' on the front LCD. You can use this software with a null modem cable along with the standard .abs firmware file you wish to flash. This should in most cases restore your receiver back to a full working condition where using a USB flash is not possible
Upgrade_PVR800 HD Tool.zip
Last edited by zildan; 10-06-11 at 10:16. Reason: eliminat lynk catre alt forum.
Am pus cateva imagini si apare
Dupa reboot e iar mort!
Am pus pe cea din noiembrie si nu mai zice de clona, dar nici nu mai face nimic, apare 0n pentru scurt timp apoi ramane -- pe display si n-am imagine.
S-o caut pe aia din octombrie (prima)
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
cum ai instalat imaginea? cu all chunk (not bootloader)? daca da, ar trebui sa-o instalezi cu bootloader.
salutare!
Si si . Am pus vreo 10 imag inclusiv dump-uri d'ale mele. Acum e aia din noiembrie, merge, dar sa vad ce face dupa cateva restarturi
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru