Thanks Thanks:  10
Likes Likes:  4
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 271

Thread: Openbox s9 hd pvr

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member ibaginean's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default sal

Quote Originally Posted by djczefre View Post
    Buna all!

Daca este cineva intre voi, care poate sa ma ajuta ,pt.un prieten vreau sa ajut nu are cont aici si nici nu vrea sa faca pt. ca este inalt pt. el acest subiect, el vrea doar sa se uita la televizor, si eu am promis ca o intreb eu pe voi daca vreti sa le ajutati!
    A cumparat si el un receiwer openbox, eu am recomandat, si nu are nimic deocamdata pe el. Puteti sa faceti un pachet cu tote ce are nevoie pentru a putea pune in functiune? Liniie C a rezolvat deja. O are, ar avea nevoie de soft de ultima oara daca recomandati si voi, mai are nevoie si de un program cu care se poate face lista de canale daca exista! Un text daca este cum se face upgrade sw. , How to-ri, daca sunt! Daca dintre voi are cineva stranse si vrea sa faca un pachet va rog forte frumos sa-mi scrie in privat ori aici.
    Va rog nu ma luati la suturii, , credeti-ma nu vreau sa ma pun sa citesc peste tot. Mai bine e dac ziceti ca v apare rau si cu asta basta!! Nu e nici o suparare!
    Vizionare placuta la totii!!!

in 4 pagini ai gasit tot ce vrei si mai mult decat vrei { pentru a putea pune in functiune}

bafta

Standard RSP member sergio_qqq's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Atentie la Openbox clon!

a aparut pe piata Openbox clon asa ca aveti grija atunci cand cumparati. nu e nici o diferenta exterioara. singura diferenta e culoarea la suportul de card: galben, auriu = original si verde = clon.
    sanatate si virtute!

---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

am uitat sa spun ca Openboxul clon se blocheaza cu ultimele 2 firmwares si apare un mesaj asamanator cu ala de la dreambox.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

da, se pare ca se face pe serial

HDTV V8 800S2 / Openbox S9 Recovery Tool

Use this software with your HDTV V8 800S2 with a null modem cable to recover after a bad flash or corrupt bootloader.

A common symptom of this is the receiver is will not fully boot and is stuck saying 'ON' on the front LCD. You can use this software with a null modem cable along with the standard .abs firmware file you wish to flash. This should in most cases restore your receiver back to a full working condition where using a USB flash is not possible
    .
    Upgrade_PVR800 HD Tool.zip
    Last edited by zildan; 10-06-11 at 10:16. Reason: eliminat lynk catre alt forum.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Am pus cateva imagini si apare

Dupa reboot e iar mort!
    Am pus pe cea din noiembrie si nu mai zice de clona, dar nici nu mai face nimic, apare 0n pentru scurt timp apoi ramane -- pe display si n-am imagine.
    S-o caut pe aia din octombrie (prima)
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Mentioned
    0 Post(s)

cum ai instalat imaginea? cu all chunk (not bootloader)? daca da, ar trebui sa-o instalezi cu bootloader.
    salutare!

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Si si . Am pus vreo 10 imag inclusiv dump-uri d'ale mele. Acum e aia din noiembrie, merge, dar sa vad ce face dupa cateva restarturi
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by lao View Post
    Si si . Am pus vreo 10 imag inclusiv dump-uri d'ale mele. Acum e aia din noiembrie, merge, dar sa vad ce face dupa cateva restarturi
    cum merge treaba? ai rezolvat problema?
    salutare!