salut, openbox stie si de server(newcam) si de client. asa il folosesc eu. ca sa faca de server trebuie sa ai Ip fixa, asta e singura hiba.
sanatate si virtute!
Dislikes: 0
salut, openbox stie si de server(newcam) si de client. asa il folosesc eu. ca sa faca de server trebuie sa ai Ip fixa, asta e singura hiba.
sanatate si virtute!
saut!
va las aici un link cu ultimul firm de openbox. e la fel ca cel anterior doar au optimizat o chestie la rezolutie, acum si cei cu televizoare mai vechi pot vedea.
http://www.megaupload.com/?d=TJSYNROR
sanatate si virtute!
Salut,
folosesti serverul newcamd doar pentru sharing local sau dai si la altii ? Eu am net de la RDS. Deci, nu merge ca server de newcamd, ca sa pot da si la altii, doar pentru ca am ip dinamic ? Routerul stie ip dinamic (zyxel 344 prestige). DHCP la receptor e pe ON.
Daca anunti ip-ul pe un dyndns sau no-ip nu e problema ca e dynamic.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Am reusit sa-l fac sa mearga ca server newcam, adica sa dau linie N si la extern. Mi-am facut cont pe no-ip. In router se face portforward la portul 12000, de exemplu, catre ip-ul din receptor.
Setarile in receptor:
DHCP se dezactiveaza.
Menu -> Network Setup -> Newcamd Server Setup.
1. Newcamd Server Parameter
- server setting ON
- TCP port, de exemplu 12000
- Des Key 01 02 03....14
2. Newcamd Server User Manager
- se adauga un user si o parola (butonul verde)
- Emm Allow - Enable
- OK (butonul galben)
Azi am citint pe forumuri am dat de o specie de oscam cu un config in care am gasit am asa ceva:Care ma duce cu gadul la sevare paypal "avatarcam" care l-am intalat cu o imagine din cate vad poate fi aceesat doar prin parola[global]
Nice = 99
ClientTimeout = 4
ClientMaxIdle = 60
CacheDelay = 0
EchoDelay = 40
CWSDelay = 1000
BindWait = 60
UpdateHost = update.avatarcamhd.com
AutomaticUpdate = 1
LogFile = /tmp/avatar.log
MaxLogSize = 100
ShowEcmDW = 0
ShowEMM = 0
SoftCamAu = 1
[dvbapi]
Enabled = 1
User = dvb
PmtMode = 1
Au = 0
EnigmaOSD = 1
Cardul 1802,1805,1803,09cd merge perfect in el cu mgcamd-newcad-CCcam
..::EGAMI TEAM::..
Scuze de intarziere,
in router. Mi-am luat un Topex Bytton GPRS Deluxe cu firmware openwrt backfire 10.03. Are port forwarding in interfata grafica.
Last edited by petrica; 30-01-12 at 16:41.
salut
firm nou, cu meniu schimbat, merge la original si clon, are mediaplayer cu suport pt. Mkv, Avi, Vob, etc...
http://www.mediafire.com/file/vevbmjl2oudubmm/HDS2_Openbox_by_anonymouSX_V2_New_Red_GUI.rar
salutare!
L-am instalat pe un skybox s9 hd pvr clona si blocheaza tot meniul,practic apesi pe butoanele de la telecomanda si degeaba,singurele lucruri care merg sunt sa setezi network si upgrade by usb,in rest nimic,iar pe display scrie bussy.........(am incercat de 2 ori).
Se poate pune un card dolce intr-un rec openbox s10 hd il deschide?
Poti sa pui... dar deschide numai daca e introdus in conserva originala!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru