Results 1 to 10 of 10

Thread: 1 abonament 3 receptoare

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member satyca's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default 1 abonament 3 receptoare

Am 2 receptoare pe un abonament(unul cumparat si unul in custodie)ambele humax4,mai am un humax cu cartela dintr-un abonament reziliat.
    Ma poate ajuta cineva cineva sa il activez pe acelasi abonament?

Multumesc anticipat.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Trebuie sa mergi la casierie,altfel nu se poate.Iti face modificare la contract si trebuie sa semnezi,in plus al doilea receptor pe care il ai in custodie ti-l vor trece in chirie cu 6 ron/luna.
    Receptorul al treilea nu prea inteleg cum e reziliat daca are card.Normal daca nu ai predat cardul trebuie sa il predai altfel te pun sa-l platesti.
    :

Standard RSP member paduraru's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca e reziliat nu poate sa aiba cartela,sigur nu e reziliat.
    Daca ai un decodor dintr-o reziliere anterioara trebuie sa mergi cu el la un sediu rcs sa iti dea o cartela.
    DM 500S,HSS 7160

Mentioned
    1 Post(s)

Default 1in3

Ai sa spun totusi cum am facut rost de cartela.(o am de la un vecin PACALIT)
    Acum vreo 2 ani prin zona mea se perindau instalatori care ofereau contra unei sume(nu dau cifre) instalatie completa digi cu receptor dublu sau simplu si antena fara abonament ,dupa 3 luni persoanele care au apelat in loc sa vada digi pe tv vedeau nota 10.Asa au ramas vecinii mei si cu receptoare simple si duble si cartele,fara sa vina cineva sa le dea buna ziua si bineinteles ca instalatorul sa evaporat.
    PS :receptoarele sunt hunday.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cred ca daca au fost facute pe un singur CNP nu ai ce face cu ele pana nu se platesc toate datoriile si cartelele.
    Numai la casierie poti afla si eventual face ceva.Daca sunt declarate furate e nasol sa te prezinti cu el la casierie,daca nu o sa iti spuna situatia lui si gata.
    :

Mentioned
    1 Post(s)

Default 1in3

Receptorul este al meu personal dintr-un abonament reziliat ,doar cartela o am de la vecinu si este cea albastra.

Standard RSP member paduraru's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Chestii din astea s-au facut peste tot,mergi la o casierie si vezi ce-i cu echipamentul respectiv,poate e inregistrat pe cineva,daca figureaza in baza de date ca inregistrat pe cineva nu poti sa faci nimic.

---------- Post added at 18:25 ---------- Previous post was at 18:22 ----------

Pai mergi la casierie si imperecheaza receptorul cu o cartela noua,cu cartela pe care o ai nu poti face nimic,oricum cred ca e nagra2 si ar trebui schimbata.
    DM 500S,HSS 7160

Mentioned
    1 Post(s)

Default 1in3

La caserii bate vantul nu au nici receptoare ,nici cartele si ma gandeam sa folosesc o cartela de la vecinu dar pe urma am vazut ca este de nagra2.
    astept pina vor aduce cartele.

nykanor
    Guest

Dupa cum a spus colegu paduraru trebue sa merci la caserie rcs rds sa i-ti dea o cartela rosie sau galbena si sa faca ei imperecherea cu decodorul.Bafta