Acum cativa ani de zil un "intelectual" zicea ca filmul "Zbor deasupra unui cuib de cuci" e un film de educatie sexuala ,cum/cand sa dai ..la buci!Iata ce usor

se pot denatura lucrurile , mai als de cei care habar nu au treaba dar sunt "mondiali"

E o prostie ca cineva care are cunostiinta medii sa creada ca oamenii sunt singurii din univers care judeca.Advarul e ca in univers se gasesc totdeauna materii vii in absolut toate stadiile de dezvoltare.

Sa nu mergem departe, intre stele, uitati-va numa pe Terra cat de inegal dezvoltata este desi planeta estE una mica si actualmente relativ stabila.Si p Terra s-a dovedit ca viata sE gaseste in cele mai imposibile si iesite din tipare locatii.Suntem pe o planeta dominata de apa si nici nu de mirare ca apa fac cca. 70% din corpul uman , la castraveti 99% si ex pot continua.Sa nu uitam ca ce e organic de acasta planeta are la baza carbonul.Nici nu ne putem imagin multitudinea de combinatii unde poate aparea si dezvolta viata!Cum ar arata o fiinta cugtatoare care s-a dezvoltat pe baza de siliciu intr-un mediu de foc de exemplu?

Tehnologia rezolva orice deci nimic nu E imposibil.Azi maine deja o sa avem la dispozitie sa lucram si sa n distram pe seama hologramelor asa cum apar ele in StarWars, chiar azi am auzit stirea.Eu cred ca multi sunt sceptici dar sa nu uitam ca genetica e o stiinta foarte noua care in timp va face din organismul uman unul bun de zboruri interplantare si dc nu intergalactice