Card in oscam de peste 6 luni, intodeauna s-a actulaizat corect. Folosesc pentru update oscam + mgcamd; oscam + CCcam, in mai putin de 10 secunde cardul este actulaizat. Am numai emm-uri unknow .. blocate. Card 0B02.
Pace
laci spune-ne si ce versiune ai .multumim !
2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2
Card in oscam de peste 6 luni, intodeauna s-a actulaizat corect. Folosesc pentru update oscam + mgcamd; oscam + CCcam, in mai putin de 10 secunde cardul este actulaizat. Am numai emm-uri unknow .. blocate. Card 0B02.
Pace
Last edited by malin; 03-06-11 at 23:32. Reason: Am uitat, OSCAM ultima versiune !
Merci laci. Exact de asta aveam nevoie, nimeni nu a fost in stare sa posteze setarile de oscam, cu toate ca se laudau ca faceau update cu el.
Multumesc!
Deci oscam face update la orice, faza nasoala e ca uneori nu are chef!
Pe mine m-a disperat).
Nu exista asa ceva.Ori trimite EMM-urile catre card ori nu.Posibil sa nu fi venit in anumite momente EMM-uri sau sa nu fie pentru cardurile voastre,altfel ca o luna merge si alta nu .... nu are de ce.Ori e alba ori e neagra.
:
Confirm ca am facut si eu update acum 3 zile cu setarile astea si 4743.dar merge si cu celelalte versiuni .importante cred ca sunt setarile
2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2
Package: 1, id: 1010, date: 2011/06/01 - 2011/06/30, name: FocusSat
Package: 2, id: 2010, date: 2011/06/01 - 2011/06/30, name: ESS
La mine datele astea numai in data 06/03 a aparut, nu a fost schimbat automat in data de 06/01 dar si asa a decodat normal.
Oscam versiunea 4743 foloseste si un amic de al meu si merge fara probleme....