Un motor h-h care are joc se mai poate repara? In rest e in regula.
Nu stiu daca sa-l desfac sa vad ce e pe acolo si daca e vreo sansa de reusita.....
Un motor h-h care are joc se mai poate repara? In rest e in regula.
Nu stiu daca sa-l desfac sa vad ce e pe acolo si daca e vreo sansa de reusita.....
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Depinde ce model ai. Da ceva detalii despre model.
.
Last edited by delta2k2; 30-09-10 at 15:40. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Este un Opticum DM-2800. In afara de joc nu are alta problema. Doresc o informatie de la cei care au desfacut motoare....
Daca am ce sa-i fac eu bine, daca nu la gunoi. Nu-l duc la niciun centru ca ma costa timpul , drumul si reparatia aproape cit o fi unul nou.....
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Respecte!
Stiu pe cineva care l-a dus la un atelier de prelucrare si a facut roata dintata si bronz si acum e ok.Merita sa incerci.Acuma daca tii neaparat sa-l schimbi asta e altceva.Ai grija sa fie cu rotile dintate metalice.
P.S-oricum putin joc tot o sa aiba,acum depinde cat e de mare acel joc.
Bafta!
Respect!
La acest model am strins cele patru suruburi cu un inbus pina am scapat de joc,putin cite putin pe ficare in parte,suruburile opuse,asa am scapat de joc nu am avut rabdare sa-l desfac sa vad ce am facut a contat mult efectul nici cind a fost nou nu a avut joc asa mic
DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
Multumesc RSP,si cit mai multe discutii
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Daca e in garantie mergi la firma respectiva sati regleaza jocul motorului. Daa nu si nici tu nu te pricepi atunci iarasi te sfatuiesc sa te duci la o firma in domeniul satelitilor, care are service, sati scoata jocul motorului.
Asta zic din experienta ca nu e cum alti zic strangi sdin toate suruburile cate un pic si gata nu e asa, unele suruburi fac o chestie iar altele se insurubeaza la sfarsit.
Daca nu ai posibilitatea asta, atunci deschide capacul motorului (daca nu mai e in garantie) si mai intai studiaza problema si dupa aia fa reglajul.
Uf mi-am luat o piatra dupa inima
DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
Multumesc RSP,si cit mai multe discutii