Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: Digi sau Focus?

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Digi sau Focus?

Salutare tuturor!
    Am decis sa "ma mut" de la cablu la DTH. Am analizat grilele de programe si preturile si am ramas blocat intre Digi si Focus. M-ar interesa daca poate cineva sa ma lamureasca ce este mai bun avand in vedere calitatea imaginii(LCD 82cm) si comportamentul pe vreme urata. Din start exclud cam orice fel de modificare...mai clar vreau un receptor in custodie si as mai putea lua o antena de 0.8 in cazul in care as alege Focus(si daca merita fata de cea a lor).Orice sugestii pentru niste mici modificari sunt binevenite(simple - pentru ca sunt aproximativ zero cu privire la subiectul asta si ieftine - pentru ca nu sunt prea atasat de TV sa merite o investitie consistenta)

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

daca nu te intereseaza prea mult fotbalul focussat este cea mai buna alegere , au o calitate a imagini mai buna ca la digi si in plus ai un pachet cu documentare mai bun plus pachet cu muzica excelent . din cate stiu se poate lua receptorul in custodie , antena lor este un pic cam micuta iar daca vrei un plus de semnal pe vreme urata poti achizitiona separat o antena de 0,8m-0,9m si este super bine .

bafta
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

nykanor
    Guest

Patrerea mea este sa ei digi ai multe programe sport ai dicoveri ro ai nat geo wild ,animal planet si cred ca mai sunt programe care la focus trebue sa platesti mai mult .Si pentru semnal bun poti pune o antena de peste un metru in diametru sau sa reglezi antena de la ei foarte bine

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca vrei sport sau 2-3 receptoare pe acelasi abonament atunci Digi.Daca nu Focus pentru semnal si usurinta cu care folosesti cardul in alt receptor.
    :

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

ca si grila de programe e mai bunisor digi, insa la calitatea imaginii, il doboara focussat..si focus sat au acum o grila destul de bunisoara, dar sunt unii acolo care nuj ce pazesc...sunt destule programe care nu au subtitrare in lb romana sau chiar audio...nu mai vb de cele introduse acum..la alea se intelege...dar e nat geo. wild care nu are titrare in romana etc etc din catestiu eu focus sat emite din hungaria...se vede ca ungurii nuj sa scrie romaneste nici de pe hartie..vezi EPG
    IN CONCLUZIE DACA NU AR FI ACESTE PROBLEME CU FOCUS SAT ...L-AS RECOMANDA FARA DISCUTII

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

vad ca ai ingrosat pe calitate si comportamenteu iti recomand dolce sau focus
    avantaju la digi e ca au acest gsp dupa care romanii vad ca sant inebuniti,insa pe un lcd de 82 si asa zisu 16:9 de la digi o sa se vada minunat(glumesc)in rest la digi........
    focus,semnal stabil,imi aduc aminte de o furtuna in bucuresti si numa focus saracu a ramas in picioarepoate un usor avantaj cu upc atat calitativ cat si la grila de programe
    dolce,calitate net superioara tuturor insa si costu e pe masura,calitate si stabilitate buna
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    3 Post(s)

Smile Think twice

Quote Originally Posted by q107084 View Post
    Am decis sa "ma mut" de la cablu la DTH.
    ...sunt aproximativ zero cu privire la subiectul asta ...
    ...nu sunt prea atasat de TV sa merite o investitie consistenta)...
    La ce provider de TvCablu esti client ? De ce vrei sa "te muti" ?
    Fara un pic de pasiune si dispozitie spre investire ... mai bine n-o faci.
    Parerea mea.
    160 pounds of star dust

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Daca esti pasionat de fotbal atunci alegi DIGI daca nu te omori dupa fotbal atunci FocusSat!

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mateda View Post
    La ce provider de TvCablu esti client ? De ce vrei sa "te muti" ?
    Fara un pic de pasiune si dispozitie spre investire ... mai bine n-o faci.
    Parerea mea.
    Stau undeva la tara si providerul de TvCablu(n-am idee ce "mare" firma este) ofera vreo 32 de canale(majoritatea preluate de la Digi - pt ca au sigla pe ecran) dintre care vreo 10 sunt inutile(gen taraf, etno, tvrinfo,tvrm,0tv,ddtv....)...documentare decat animal planet si discovery ro, sport decat eurosport si sport.ro si uneori(cand au ei chef) gsp...in momentul in care ploua merg maxim 3 canale si pretul 30RON asa ca eu spun ca mai bine o fac...parerea mea

Quote Originally Posted by stargate View Post
    daca nu te intereseaza prea mult fotbalul focussat este cea mai buna alegere
    Imi place fotbalul dar nu sunt innebunit...asa ca probabil focus e cea mai buna alegere pentru mine

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Daca vrei sport sau 2-3 receptoare pe acelasi abonament atunci Digi.Daca nu Focus pentru semnal si usurinta cu care folosesti cardul in alt receptor.
    1 receptor in custodie...

Multumesc tuturor pentru opinii.Probabil o sa urmez vocea multimii

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sau cea a sufletului sau buzunarului

bafta la alegere
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

dupa calitatea imaginii , FOCUS.
    daca vrei 2,3 receptoare ,cumperi 2.3 clone si vezi aceeasi cartela
    sharing in lan local...nu e neaparat necesar sa iei jiji.

alegerea e a ta.tu dai banii.

p.s.jiji nu va avea fotbalul forever...

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Categoric Focus, asta daca nu vrei sa fii bataia de joc a celor de la Digi (dezactivari cu Nota 10 chiar daca ai platit, asteptari de ordinul saptamanilor pana se gaseste un receptor de schimb, lipsa de profesionalism si aroganta angajatilor).
    Desigur, cum s-a spus si mai sus, daca vrei Liga 1 atunci obligatoriu Digi. Cel putin pana la vara...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default salutare

eu sunt de acord cu cele scrise mai sus,Focus e mai valabil de 100 de ori ca si Digi sau alt DTH romanesc din toate punctele de vedere.Asta e parerea mea si dupa cum vad si alti au tot aceiasi parere.Nu e corect sa ramai fara imagine cand iti este lumea mai draga pt ca tia picat semnalul sau alte chestii cum se intampla de exemplu la cei de la DIGI,vine un pic de ploaie si ramai fara semnal iar cand e vorba de servici e varza DIGI.Nu fac reclama la Focus sau ceva de genul si nici la alte DTH-uri romanesti dar sunt de parere ca daca tot esti abonat si platesti pt a te uita la TV atunci macar sa te si poti uita.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum chiar de 100 nu cred.Pana mai ieri nu aveau nici macar Eurosport,iar legat de subtitrari si sunet pentru romani fac aceeasi treaba ca digi cu epg-ul,adica bataie de joc.
    Altfel legat de UPC sa stiti un singur lucru: platesti.Si daca merita si daca nu ei au preturi "frumoase".Asta e UPC.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default salutare

eu doar mi-am spus parerea si cand am spus ca merge de 100 de ori mai bine,atunci ma rfeream ca merge cu mult mai bine ca si Digi,uite acuma ploua la Oradea la mine in oras si Digi merge cam naspa sa stii.Dar la focus merge fara probleme.Sigurele canale care merg bine acum sunt cele de pe 11900 H 28000 adica GSP TV,Boomerang,National Geografic Wild.

Page 1 of 2 12 LastLast