Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Wow!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Wow!

wow! dan tapalaga recunoaste frauda! incepe iadul sa inghete!

citat de pe hotnews:

"La trei ani de la integrarea in UE, Romania se indeparteaza de modernizarea promisa de PDL si Traian Basescu, pasii inainte in reformarea statului si societatii fiind anulati de numerosi alti pasi inapoi. Romania se intoarce la imaginea de stat nefunctional, blocat in dispute politice, de tip Moldova sau Ucraina, puternic marcate de influenta feudala a Moscovei. Votul trucat din Parlament la legea pensiilor si presupusul santaj reflecta, plenar, un mod comun de actiune - duplicitar, corupt si impredictibil - larg raspandit in politica, justitie si presa, dar si printre oamenii de rand. Arestarea si eliberarea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu au fost teste majore, ratate de procurori, judecatori si jurnalisti, actori importanti intr-o democratie functionala.

Imaginea de stat nefunctional a desavarsit-o in aceste zile Parlamentul Romaniei, prin votul fraudat la legea pensiilor. Altfel spus, locul unde se naste regula - Parlamentul - nu respecta el insusi nici o regula. O realitatea cunoscuta de ani de zile, tolerata si exploatata azi intr-un razboi politic galagios si sterp intre putere si opozitie. Scenele din Parlament se multiplica in aproape toate celelalte institutii cheie: administratie, justitie, presa. Cuvintele zilei sunt troc, santaj, coruptie si incompetenta. In vremuri de criza economica, reteta garanteaza un blocaj pe termen lung. "

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-7...functional.htm
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by JBTC View Post
    wow! dan tapalaga recunoaste frauda! incepe iadul sa inghete!

cine nu este cu noi este impotriva noastra

ziaristi care il critica pe băse sunt corecti , curati , formatori de opinie , deontologi , buni romani ... aia de nu il critica sunt jigodii , lingai , pupicuristi , obedienti puteri etc .

nici dupa 20 de ani de democratie nu ne-am obisnuit cu faptul ca putem avea opinii diferite bune sau rele

PS. inca un subict politic va tine atentia treaza pentru cateva zile ... s-au plictisit doctorii eolianului .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu cred ca era ceva laudativ la adresa fostului lingau.Tapalaba asta e unul dintre cei mai gretosi ziaristi.E grav daca le mor si laudatorii,dar o merita.
    :

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Incet incet o sa plangem dupa - (batrani stiu ) -Europa Libera,Vocea Americi; Radio BBC...
    Mi-e mi-a parut rau cand a inchis sectia si emisia in limba romana in 2008 Radio BBC

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by stargate View Post
    cine nu este cu noi este impotriva noastra

ziaristi care il critica pe băse sunt corecti , curati , formatori de opinie , deontologi , buni romani ... aia de nu il critica sunt jigodii , lingai , pupicuristi , obedienti puteri etc .

nici dupa 20 de ani de democratie nu ne-am obisnuit cu faptul ca putem avea opinii diferite bune sau rele

PS. inca un subict politic va tine atentia treaza pentru cateva zile ... s-au plictisit doctorii eolianului .
    pe aceeasi logica: ponta e naspa, antonescu e naspa, a3 e naspa, rtv e naspa... etc etc... aaa coroiu (ptiu... cristoiu) e bun acum ca si-a schimbat opinia, oprea e cel mai mare general ca nu mai e seful mafiei personale a lui AN etc etc etc...

altceva am vrut sa relev prin noul thread: cand corabia incepe sa ia apa... sobolanii sunt primii care incearca sa scape...

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

si eu am fost un sustinator al lui baselu am tot votat ba pd ba pdl dar acum m-a dezamagit cumplit iar partidul sa lasat prada capriciilor lui ...pentru faptul ca m-au dezamagit ii voi taxa la urmatoarele alegeri este singura metoda de protest iesitul in strada nu ma reprezinta mai ales dupa ce a urmat revolutiei . ideile au fost bune pentru mine dar omul care trebuia sa le puna in practica a dovedit ca nu poate , partea nasola este ca fura si vor fura cat sa nu le mai trebuiasca politica toata viata ... sunt curios daca va functiona legea raspunderi ministeriale dupa ce vor pierde puterea .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Mentioned
    0 Post(s)

nu va functiona (si eu i-am tot votat pana-n 2004 inclusiv - de prin 2007 am realizat c-a fost doar gargara: astept niste legi de ceva ani si putau sa le dea in 5 min... dar n-o fac... daca ar face-o ar fi o pb mare pt unii... trag concluzia ca a fost doar la nivel declarativ)...

totusi mai trebuie sesizata o nuanta in articol: nu e scoasa vinovata roberta sau arcul guvernamental ci... Parlamentul, in integralitatea lui... tapalaga joaca la 2 capete - fie lobby pt unicameral (pregatiri pt 2012) si aruncarea anatemei pe parlamentul corupt fie... in caz ca lucrurile se precipita... "am crezut in ei dar... m-au dezamagit"...