0

Dislikes:
0
-
Member
Visitor
Help - dm800
Am un receptor DM800 cu o antena Triax si motor Opticum . Nu pot sa invart antena cu box-ul . Distanta de cablu e destul de mare intre motor si box . Am pus boxul la jumatatea din distanta si-l invarte , deci imaginea de soft si box-ul e ok . Intrebarea e cum pot sa amplific semnalul din DM800 ? Exista ceva amplificator de semnal s-au amperaj ? Nu mai stiu ce sa fac ... si nu pot deloc sa scurtez cablul intre echipamente .
-
De obicei cablul e de vina vezi sa nu ai scurt sau prosta calitate
Ce imagine ai ?
Incearca si cu o alta imagine pe stick poate vrea
-
灌水
LNB cu consum mai mare
Eu am patit chestia asta si era problema de LNB. Sunt unele LNB-uri care au consum mai mare, si atunci curentul dat de DM800 nu mai ajunge si pentru motor. Initial eu am schimbat LNB-ul, acum mi-am luat si un pozitioner ptr. H-H.
-
Member
Visitor
LNB consum
M-am gandit si eu la asta .. am scos cablu din LNB sa nu-L mai alimentez , am lasat doar motorul . Nu am amperaj destul pentru el . Am pus si alte imagini in DM800 ex nabilo , gemini , etc ... am crescut din soft tensiunea si degeaba . Ma inerveaza ca DM800 costa cat costa si nu poate sa-l invarta la distanta asta, iar celalalt receptor care costa 50 de ei ... il invarte de-l ia dracu .
-
Standard RSP member
Inceraca sa pui fire cat mai groase,ca sa ai cadere de tensiune mica pe fire.Masoara ce tensiune ai la iesirea din receptor, si apoi cat ajunge la motor.Cu cat firele sunt mai groase,rezistenta o sa fie mai mica.
-
Member
Visitor
2 dreamboxuri
cum sa conetez o linie C la 2 dreamboxuri in casa