nu ţipa la noi ca nu suntem orbiconcursul nu este organizat de RSP asa ca nu avea rost sa fie in sectiunea respectiva
CONCURSUL CARE VAD CA A INCEPUT PE ACEST FORUM NU SE VA TERMINA REPEDE . NU ERA CORECT SA SE DESFASOARE LA SECTIUNEA CONCURSURI CA SI ASA ACEASTA SECTIUNE NU ESTE FUNCTIONALA DIN 2008![]()
nu ţipa la noi ca nu suntem orbiconcursul nu este organizat de RSP asa ca nu avea rost sa fie in sectiunea respectiva
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
SCUZE A FOST DOAR O INTRBARE NU VA FIE CU SUPARARE![]()
nu este cu suparare dar scrie si tu normalti-a ramas blocat caps lock-ul ???
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Despre ce concurs e vorba ?
concursuri banale cu premii colosale
http://sateliti.info/showthread.php?p=141946#post141946
http://sateliti.info/showthread.php?p=141955#post141955
Aha ,mersi pe astea l-am votat credeam ca altceva nou![]()
Si ce legatura are postul tau cu satelitii de-ai postat la forum general?
Vad ca aceasta intrebare a mea a deranjat prea multa lume . Nu este voe sa spuna cineva parerea pe acest forum ?
Si postarea despre sateliti este postatala sectiunea Thread-uri in Forum : SATELLITES NEWS![]()
stai calm omule ca nu deranjezi pe nimeni cu intrebarile si nu te cenzureaza nimeni doar ca ai postat intr-o sectiune gresita iar scrisul cu majuscule este ca si cum ai vorbi pe un ton ridicat cu noi . sectiunea despre care vorbesti este pentru concursuri organizate de acest site iar din cate banuiesc eu tu faceai referire la un concurs organizat de un site de vanzari online care nu are treaba cu acest site .
sper ca m-am facut inteles.
Inchis ca nu are sens.
: