Pacat ca aceasta firma nu ajunge la toata lumea sa le mai dea peste nas providerilor "traditionali" care cred ca ei fac legea pe piata !
Dislikes: 0
Pacat ca aceasta firma nu ajunge la toata lumea sa le mai dea peste nas providerilor "traditionali" care cred ca ei fac legea pe piata !
Eu am avut internet de la rds si am renuntat din cauza ca mai mereu se intampla sa nu mearga si problema mare ca de cand faci sesizare si pana se rezolva trec in medie ccca 3-4 zile si asta se intampla de 2 ori pe luna,asa ca am schimbat isp-ul spre norocul meu si ok si rezolvarea problemelor in cateva ore!!!
Am internet prin cablu de la Next-Gen si pot spune ca merge foarte bine.
DM800 - Multifeed Triax TDS-110: 1W-5E-9E-13E-16E-19E DiseqC EMP Centauri 8/1
DM500 - Triax TDS-88 cu H-H OPTIBOX DM2400 42E-12,5W
GEXE era corect sa pui si pretul lunar al abonamentului![]()
Last edited by GEXE; 21-09-10 at 12:54.
DM800 - Multifeed Triax TDS-110: 1W-5E-9E-13E-16E-19E DiseqC EMP Centauri 8/1
DM500 - Triax TDS-88 cu H-H OPTIBOX DM2400 42E-12,5W
Nu e fals!
Real e 600mbps up/dl metro - maximum
80 mbps up/dl global - maximum
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Am internet de la Romtelecom, Clicknet, mă bate gandul să trec la UPC că tot am la ei şi cablul ce părere aveţi e mai bine? Cei de la Romtelecom fac nazuri, amanări etc? S-a mai deconectat cineva de la ei?
Acuma am real 3,49 Mb/s download și 0,37 Mb/s upload
Last edited by tedugoroma; 19-10-10 at 20:56.
SS2 prima iubire
Acum Kathrein 910, parabola 1,45, Samsung HD
Mai nou UPC cablu digital maxim + 11 HD
Daca scapi si de fix atunci merita,sigur iesi mai ieftin per total la aceeasi viteza si iti creste eventual si upload-ul.
:
ie acum sunt la upc si in ceea ce priveste viteza e ok pana acum si interventia in cazul unor probleme e ok am viteza de 12M reali si descarc dupa torrenti cu 1,7M deci upc e o alegere buna daca reusesti sa scapi de romtelecom ca pana acum nu stiu sa o fi scapat cineva doar daca nu mai platesti facturile SUCCES.
super ok la ilink doar 30 ron/luna
merge brici
www.ilink.ro